- En İyi Cevap
- 4
bu arada konuyu yeteri kadar kirletmişsin konudan uzak dur.o zaman burada da kimse crack e destek vermiyor demek konu kapanmıştır.
bu arada konuyu yeteri kadar kirletmişsin konudan uzak dur.o zaman burada da kimse crack e destek vermiyor demek konu kapanmıştır.
Her ay kenara bir 150 lira koy 3 aya al, patlayacakmısın oynamasan ?benim kafama takılan tek soru şu: bazı arkadaşları neden crack oyun oynayanlardan bu kadar rahatsız oluyorsunuz? Bana kalırsa sizin orijinal alın demenizin crack oynayanlar için gram değeri yok. isteyen istediğini yapsın. Şu devirde orta halli geliri olan birinin 350 lirayı çıkarıp bir oyuna vermesi çok zor.
bu düşünce benim mantığım değil bu konu altında mesaj atanların %90 ı böyle düşünüyor.Dostum senin mantığına göre bıçaklanan insan haberi yapmak insan bıçaklamak oluyor...
İkiside benzer şeyler. Cezalarıda birbirine yakın. Birinde 3-7 yıl hapis diğeri 5 yıl hapis(telif hakkı olan ürünü izinsiz çoğaltmak). Hukuken cezaları yakın. Zaten çalmak, hırsızlamak terimlerinin anlamlarıda Telif Hakkı Olan Ürünü İzinsiz Çoğaltmakla uyuşan anlamlar. Hukuki olarak aynı kapsama girmiyor diye "bunlar aynı şey değil" demek saçma.Birinin malını, ürününü yada parasını izinsiz aldığın zaman bunun adı ÇALMAKTIR çünkü aldığın şeyi karşı taraftan EKSİLTİRSİN.
Korsan oyun oynamak ise ÇALMAK değil, izinsiz telif hakları ihlali yani kopya kullanımıdır. Almanyada bu konular aşırı sıkı az araştırın orada ki korsan kullanım davalarını hiç birinde HIRSIZLIK suçlaması yoktur, dijital haklar ve kopya kullanımı üzerine yürür ve ceza alan kişi de HIRSIZLIKTAN değil, telif hakkı olan ürünü izinsiz kopyalamaktan ceza alır.
anladım diğer mesajlarda verdiğiniz bilgilendirmeler için teşekkürler. iyi forumlarbu arada konuyu yeteri kadar kirletmişsin konudan uzak dur.
Bunun konuyla alakası ne?
Gidip başka bir forumdaki anketi buraya fotoğrafını atıp bunu demeniz garip. Mesajlarınızı beynimi kenara bırakıp okumaya çalışıyorum gene olmuyor.
Epic games de 130 TL lik kupon var, önceki gece oyun ön satıştan çıktığı gibi kuponla 219 TL ye aldım.Her yeni çıkan oyuna +350 TL verebilecek kadar refahın yüksekse alabilirsin. Şahsen ben gidip cracklemeyi tercih ederim ama bunu insanlara duyurmam. Yoksa lincin babasını yiyorum.
Reklam engelleyici kullanmakta hırsızlıktırBunun konuyla alakası ne?
Ne fark eder orada korsanı savunuyorlar mı?Gidip başka bir forumdaki anketi buraya fotoğrafını atıp bunu demeniz garip. Mesajlarınızı beynimi kenara bırakıp okumaya çalışıyorum gene olmuyor.
anladımReklam engelleyici kullanmakta hırsızlıktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne fark eder orada korsanı savunuyorlar mı?