Neler Yeni

Dying Light 2 CRACKED!

Ayrıca şunu belirteyim hani diyorlar ya ''siz korsan oynadığınız için oyunlarda yerelleştirme yok'' bu külliyen yalan.

Korsan oynayan insan hiç bir zaman oyunu satın almaz, parası olsa da olmasa da yani o korsan oynayan kişiyi hiç bir zaman orijinal oyun saflarına çekemezsiniz haliyle o adam ha oyunu oynamamış ha korsan oynamış hiç bir farkı yok. Siz sanıyor musunuz oyun 3 ay kırılmasa gidip millet satın alacak? tabi ki hayır, kırıldığı zaman oynayacak.
Bu söz kiminde doğru kiminde yanlış. 5 sene crack oyun oynadım bu hafta babamı ikna edip kart çıkarttım. İlk işim orijinal olmayan çoğu oyunumu orijinal'e çevirmek oldu. Çeviremediklerimi de sildim. (Şu anda bilgisayarda 2 tane crack oyun var.)

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
Epic games de 130 TL lik kupon var, önceki gece oyun ön satıştan çıktığı gibi kuponla 219 TL ye aldım.
Eskiden yaptığım bir hata olduğunu, zaten cracklediğim oyunların 3'te 1'ine şuan sahip olduğumu, ve haksız tarafın ben olduğumu birden fazla kez söyledim. Keşke konuyu tamamen okusaydınız.

arisaka

80+ Bronze
Bu söz kiminde doğru kiminde yanlış. 5 sene crack oyun oynadım bu hafta babamı ikna edip kart çıkarttım. İlk işim orijinal olmayan çoğu oyunumu orijinal'e çevirmek oldu. Çeviremediklerimi de sildim. (Şu anda bilgisayarda 2 tane crack oyun var.)
Çalışıp, çabalayıp kazandığın parayla yapıyorsan eyvallah ama babandan aldığın parayla, harçlıkla oyun alıp ''çoğu oyunumu orijinale çevirdim'' demek biraz komik kaçar.

DaffyGraphic

80+ Silver
Korsan oyuna destek vermeyenlerin bir çoğu reklam engelleyici kullanıyor.

Alıntıyı görüntüle
Sizin fikrinize karışamama lakin, benim fikrim şöyle :

Adblock kullanmak cidden mantıksız, adamın videosunu izleyeceksen, adama destek ol az. Yalnış bilmiyorsam başta bir reklam açılıyor, sona veriyorsun videoyu, orda da bir reklam, böylelikle 2 reklam ile videoyu izleye biliyorsun, videoyu paylaşan adama da destek oluyorsunuz.

GRR8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Ahmet Emir K.
benim kafama takılan tek soru şu: bazı arkadaşları neden crack oyun oynayanlardan bu kadar rahatsız oluyorsunuz? Bana kalırsa sizin orijinal alın demenizin crack oynayanlar için gram değeri yok. isteyen istediğini yapsın. Şu devirde orta halli geliri olan birinin 350 lirayı çıkarıp bir oyuna vermesi çok zor.
Bu soruyo cidden soruyor musunuz ? Crack demek oyun şirketinin o bölgede kar edememesi demek. Kar edememesi demek bölgeden çekilmesi demek. Bölgeden çekilmesi demek bölgeye özel fiyatlandırmanın ve dil desteğinin olmaması demek.

Çalışıp, çabalayıp kazandığın parayla yapıyorsan eyvallah ama babandan aldığın parayla, harçlıkla oyun alıp ''çoğu oyunumu orijinale çevirdim'' demek biraz komik kaçar.
Hocam zaten aklımda işe girmek var. Yakında berber var orada işe girip babamın cebini yormadan oyun almayı planlıyorum.

arisaka

80+ Bronze
Bu soruyo cidden soruyor musunuz ? Crack demek oyun şirketinin o bölgede kar edememesi demek. Kar edememesi demek bölgeden çekilmesi demek. Bölgeden çekilmesi demek bölgeye özel fiyatlandırmanın ve dil desteğinin olmaması demek.
O zaman rusyadan çekilmeyi bırak yok olmaları gerekiyor, dünyanın en büyük korsan pazarı rusyada.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Crack en çok Amerika'da sence çekilirler mi? Crack, oyun firmaların bile umurlarında değil bırakın bu çekilme işini.

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
Ayrıca şunu belirteyim hani diyorlar ya ''siz korsan oynadığınız için oyunlarda yerelleştirme yok'' bu külliyen yalan.

Korsan oynayan insan hiç bir zaman oyunu satın almaz, parası olsa da olmasa da yani o korsan oynayan kişiyi hiç bir zaman orijinal oyun saflarına çekemezsiniz haliyle o adam ha oyunu oynamamış ha korsan oynamış hiç bir farkı yok. Siz sanıyor musunuz oyun 3 ay kırılmasa gidip millet satın alacak? tabi ki hayır, kırıldığı zaman oynayacak.
Gayette var. Mesela şöyle düşün. Bu dünyada hiç crack yok crack diye bir şey bulunmadı yok diyelim. Ahmet diye bir adam var, adamın 9 tlsi var. İstediği oyun 10 tl. Crack olan dünyada Ahmet crack alıyor biriktirmek yerine. Crack olmayanda adam biriktiriyor 1 tl ve oyunu alıyor. Ve 2 durumuda tekrar düşün. Birinde yapan firma 10 tl kazanıyor, diğerine 0 tl. Birinde kazancı var diğerinde yok. Ve şöyle düşün. Bu dünyalarda 2 ülke var. 1.de 2 dünyada da crack yok ve adam ikisindende kazanç sağlayıp ikisininde yararına olabilecek işlere imza atıyor ve oyunları daha çok alınıyor. Adam o ülkelere jest sayılabilecek şeyler yaptıkça o oyun daha çok alınıyor o yerde. Diğerinde birileri sadece crack oynuyor bir ülkede, diğeri ise full oyunu orijinal alıyor. Sen firma olsan kazancın olmayan bir ülkeye mi dil getirirsin, kazancın olana mı, ikisinede mi?

arisaka

80+ Bronze
Hocam zaten aklımda işe girmek var. Yakında berber var orada işe girip babamın cebini yormadan oyun almayı planlıyorum.
İşte mesele burada başlıyor. Piyasada çalışma şartları çok ağır ortalama 11-12 saat mesai var ve yaşın da ufak olduğu için sana verecekleri maksimum günlük 100 TL üstünü kimse vermez. O kadar zor şartlarda çalışıp 3-4 günlük emeğini çat diye bir oyuna verebiliyorsan dediğim gibi HELAL OLSUN der geçerim. Çalışmaya başlayınca tekrar konuşalım :)

İşte mesele burada başlıyor. Piyasada çalışma şartları çok ağır ortalama 11-12 saat mesai var ve yaşın da ufak olduğu için sana verecekleri maksimum günlük 100 TL üstünü kimse vermez. O kadar zor şartlarda çalışıp 3-4 günlük emeğini çat diye bir oyuna verebiliyorsan dediğim gibi HELAL OLSUN der geçerim. Çalışmaya başlayınca tekrar konuşalım :)
Tamam hocam unutmazsam veya işe girersem haber veririm. Zaten pahalı oyunlar beni sarmıyor genellikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,310
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom