Neler Yeni

Dying Light 2 CRACKED!

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

şahin doğan

80+ Platinum

arisaka

80+ Bronze
Birinin malını, ürününü yada parasını izinsiz aldığın zaman bunun adı ÇALMAKTIR çünkü aldığın şeyi karşı taraftan EKSİLTİRSİN.

Korsan oyun oynamak ise ÇALMAK değil, izinsiz telif hakları ihlali yani kopya kullanımıdır. Almanyada bu konular aşırı sıkı az araştırın orada ki korsan kullanım davalarını hiç birinde HIRSIZLIK suçlaması yoktur, dijital haklar ve kopya kullanımı üzerine yürür ve ceza alan kişi de HIRSIZLIKTAN değil, telif hakkı olan ürünü izinsiz kopyalamaktan ceza alır.

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
Meğersem milletimizin içinde ne kadar çok hırsızlık yada birinin malını gasp etme gibi şeyleri savunan insan varmış. Bende sosyal ortamda öyle insanlar yok diye iyi bir milletiz sanıyodum.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
buradakilerin mesajlarına bakılırsa crack hırsızlık oluyormuş o zaman oyunun kırıldığını paylaşmak destek oluyor kafasında olmaları lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

instagram story
Dostum senin mantığına göre bıçaklanan insan haberi yapmak insan bıçaklamak oluyor...

şahin doğan

80+ Platinum

arisaka

80+ Bronze
Meğersem milletimizin içinde ne kadar çok hırsızlık yada birinin malını gasp etme gibi şeyleri savunan insan varmış. Bende sosyal ortamda öyle insanlar yok diye iyi bir milletiz sanıyodum.
Dostum bende korsan kullanımını desteklemiyorum ama gözünüzü seveyim iyice abarttınız gasp, hırsızlık falan ne alaka? yok fetö, pyd, pkk falan deseydin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,038
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom