Arama sonuçları: *

1. Patates Köftesi

Yurt dışından ps5 almayı düşünüyorum

Kanka hangi ülkeden aldığının çok bir anlamı yok zaten ps her ülkeye aynı fiyata gidiyor onun fiyatını belirleyen şey vergi tax free alınca zaten normale düşüyor farklılıklar tabi ki olur ancak o kadar fark etmez dijital versiyonu yaklaşık 15k-16k aralığında bulabilirsin.
  2. Patates Köftesi

Ps5PRO TÜRKİYE FİYATI YANLIŞLIKLA GÖZÜKTÜ

türkiyede maalesef öyle ancak almanyada yaklaşık 2 hafta önce 350 euro ya ps5 satılıyordu mesala orada 350 euro pc kuramazsın ,Sony türkiyeden çekilmesinin sebebi zaten bu vergi durumu adamlara görede mantıklı gelmiyor bu fiyatlar. 1730666466 kanka zaten burada bu konsolu alan adam fiyatına...
  3. Patates Köftesi

PLAYSTATION 4 PRO ? PLAYSTATION 4 SLIM ?

Kankam ps5 4k da 60 fps yapamıyor ps4 pro da çok ağır oyunlar dışında 60 fps
  4. Patates Köftesi

PS5 PRO DUYURULDU 7 KASIM ÇIKIŞ 26 EYLÜL ÖN SİPARİŞ TAHMİNİ TÜRKİYE FİYATI 44,999

sence ? 1725982181 haklısınız hocam kusura bakmayın.
  5. Patates Köftesi

PS5 PRO DUYURULDU 7 KASIM ÇIKIŞ 26 EYLÜL ÖN SİPARİŞ TAHMİNİ TÜRKİYE FİYATI 44,999

700 dolar olarak hesaplanınca kesinlikle alınır ancak ülkemize 1200-1300 dolar arası bir giriş yapar pc daha mantıklı ps asıl olayı ucuz olması ama maalesef ülkemizde bu olamıyor.
  6. Patates Köftesi

playstation mu almalıyım ipad mi

valla haklısın umarım düzelir buralar.
  7. Patates Köftesi

LAN OLUM MADEM ÖYLE DİYORSUN NE SORUYORSUN O ZAMAN PS4 MÜ DİYE
  8. Patates Köftesi

Olum siz dalgamı geçiyorsunuz hem konu çok saçma hem cevaplar 2 si birbirinden acayip farklı şeyler hayır birde ps4 30 fps olunca ne oluyor ps4 ün oynattığı oyunu hangi tablet oynatıyor iyice çoluk çocuk dolmuş buralar.
  9. Patates Köftesi

Ps 5 yardım edin loo

Olmaz neden olsun ki ?
  10. Patates Köftesi

PS5 İÇİN ODAMA TV ÖNERİSİ

her hdmı 2.1 vrr desteklemiyor. (ayrı bir özellik gibi bir şey alacağınız modele bakarsınız
  11. Patates Köftesi

BİM'de Bilkom garantili PS4 Slim 12K

PS5 bilkom garantili sıfırı 26 bin tl o yüzden çok boş yapmayın playstation da fiyatı belirleyen şeylerden biride garantidir daha ucuz olanlar yurt dışı kaçak cihazlar ancak alınır mı konusuna gelicek olursak bende ikinci el Bilkom garantili ps5 tercih ederim series s de güzel bir tercih olabilir.
  12. Patates Köftesi

📈 🎮 Playstation Store Dev Zam ! 🎮 📈

🤣🤣🤣 hahah daha dün 5 bin tl ilk oyunu rocko dondurmasından kod dan çıkardım siz 1800 tl ödemeye devamı noobeksbakscılar sizi 🤣🤣 1720031402 .
  13. Patates Köftesi

dalga mı geçiyon pıleysteyşın eksbaxın içinden geçer asıl eksbax savunan var mı hala ?
  14. Patates Köftesi

en son çıkan haftosonu indirimlerinde 1720012577 devam oyunu bedava zaten HAHAHHAHAHAHAHHA
  15. Patates Köftesi

dostum tamam da zaten indirime giriyor Spiderman %50 girmişti 1-2 ay önce yine girer.
  16. Patates Köftesi

Valla bu zamlar bu oyunlar için mesala ps store de hala cod mw 1 150 tl oyun 2018 de çıktığında bile daha pahalıydı bazı oyunlar var gerçekten çok ucuz rdr 2 Plus da zaten o yüzden hiç sorun etmiyorum ben zamlara.
  17. Patates Köftesi

kanka ben eksbax series sexsox aldım ama oyunlar yok ne yapmalıyım.
  18. Patates Köftesi

Ps5 vs pc upgrade vs ps5 pro

Kanka ne kadar saçma dediğin rockstar bile pc ye 1 yıl sonra çıkarıyor oyunları aynı anda çıkması çok zor böyle 3a oyunların , ps oyunlarının 1-2 yıl sonra çıkmanın en büyük nedeni kesinlikle optimizasyon o yüzden hiçbir zaman hikayeli oyunlar aynı anda çıkmıycak zaten ps de açıklama yaptı...
  19. Patates Köftesi

PlayStation 5 Slim alınır mı?

Öyle yüksek gbli oyunlarda 2 tane cd oluyor ya da belli bir kısmını cd den belli bir kısmınıda internetten kendisi indiriyor.
Top Bottom