kanka ben eksbax series sexsox aldım ama oyunlar yok ne yapmalıyım.Fakirsen PlayStation alip oyunlarını oynayamadiktan sonra ne anlamı kaldı? En iyi şey ikinci el eksbax series sex alıp yanına da 1 yılık geympes call of daty oyunlarıda gelcek kralar gibi oynarsın
Bundan sonraki çıkacak oyunlarda bu fiyattan çıkacak, PS5 Pro yu geçmiş oyunlar için değil gelecekteki oyunlar için alıcaklar, Türkiyede PS lüks ürün olmuştur, eğer asgari ücret ve biraz üstü maaşınız varsa bu konsola hiç bulaşmayın.Valla bu zamlar bu oyunlar için mesala ps store de hala cod mw 1 150 tl oyun 2018 de çıktığında bile daha pahalıydı bazı oyunlar var gerçekten çok ucuz rdr 2 Plus da zaten o yüzden hiç sorun etmiyorum ben zamlara.
Kardeşim 1 yılık geympes alıyorsun geympaste olmayan oyun yok zaten series sex in hakini verkanka ben eksbax series sexsox aldım ama oyunlar yok ne yapmalıyım.
dostum tamam da zaten indirime giriyor Spiderman %50 girmişti 1-2 ay önce yine girer.Bundan sonraki çıkacak oyunlarda bu fiyattan çıkacak, PS5 Pro yu geçmiş oyunlar için değil gelecekteki oyunlar için alıcaklar, Türkiyede PS lüks ürün olmuştur, eğer asgari ücret ve biraz üstü maaşınız varsa bu konsola hiç bulaşmayın.
Konsolun kendisi asgari ücretten fazla.D hele oyunlarına nasıl yetiseceksin en az 50K girerBundan sonraki çıkacak oyunlarda bu fiyattan çıkacak, PS5 Pro yu geçmiş oyunlar için değil gelecekteki oyunlar için alıcaklar, Türkiyede PS lüks ürün olmuştur, eğer asgari ücret ve biraz üstü maaşınız varsa bu konsola hiç bulaşmayın.
en son çıkan haftosonu indirimlerindeHangi spiderman ? 2018 de çıkan mı devam oyunumu.
devam oyunu bedava zaten HAHAHHAHAHAHAHHAHangi spiderman ? 2018 de çıkan mı devam oyunumu.
Eski konsolculardanım ve konsol aldığın zaman o kitaplık rafı oyun CD leri ile koleksiyon yapılmadıkça konsol zevkini hissedemiyorum, Günümüzde kitaplık rafını PS5 ile dolduran varsa maddi durumu çook iyidir.Konsolun kendisi asgari ücretten fazla.D hele oyunlarına nasıl yetiseceksin en az 50K girer
Geympes alBeyler şimdi size guzel bir soru sorcam ben bu cod serisini en ucuz yoldan nasıl oynarim pc icin