Palo DAYI 👑
80+ Gold
Suan 1 aylık kac para hocam isteyim bakamiyorum birde bütün serisi varmiGeympes al
Suan 1 aylık kac para hocam isteyim bakamiyorum birde bütün serisi varmiGeympes al
İstediğin bir yükseltme anlamında yoksa pc oldukça iyiKol mevcut zaten dostum. PC nin güzel olabilmesi için 4090 mı olması lazım Şu haliyle bile 2k da oyun canavarı değil mi?
209 TL tüm serisi daha gelmedi diye biliyorumSuan 1 aylık kac para hocam isteyim bakamiyorum birde bütün serisi varmi
Eksbax la GAYSTATİON arasında 800 1200 tl oyun fiyatı farki var tüm oyunlarda neredeyse. bazıları 200 300 hala gaystation savunan varmı cidden?Xbox alın kafanız rahat olsun beyler.
Hem düşman hemde daşa... Geçiyorlar iksbax adamdır...playstation türkiyeden çöp dahi almayacaksınız gidiceksiniz honkong hesabı yada amerikan hesabı açıp gerçek fiyatına alacaksınız geçecek gidicek globalde 70 usd olan oyuna türk oldugun için 85 dolar istemeleri zaten firmanın türk düşmanı oldugu kanıtlar nitelikte olmuş aboneligi dahil bu yerlerden alın 1 kuurş türkiye kaznadırmayın
dalga mı geçiyon pıleysteyşın eksbaxın içinden geçer asıl eksbax savunan var mı hala ?Eksbax la GAYSTATİON arasında 800 1200 tl oyun fiyatı farki var tüm oyunlarda neredeyse. bazıları 200 300 hala gaystation savunan varmı cidden?
3000 TL bir oyuna vermeye devami biz exsbakcilar 1800 tl ye alabioz bi oyunudalga mı geçiyon pıleysteyşın eksbaxın içinden geçer asıl eksbax savunan var mı hala ?
.3000 TL bir oyuna vermeye devami biz exsbakcilar 1800 tl ye alabioz bi oyunu
Özet: 15 sene önce korsak dvd lere bile 15-20tl vermek zor geliyordu fakat son 10 senedir orjinal oyun alımı rahattı, en azından istediğin oyuna ulaşabiliyordun. Sektöre göre değişiyor ama 50-60 bin aylık ortalamayla bile ben bu fiyatları üzgünüm vermem. giderim has altın alırım geleceğime birikim yaparım ülkeden de dolar çıkmaz. Zaten türkçe dublaj yok doğru düzgün türkçe altyazı yok. 15 sene öncesine döndük resmen torrent torrent gezeriz artık. Kendileri kaybeder. global bir pazarda her yerden 60-80 dolar ortalama almayı hedeflemek maymunluk.Alıntıyı görüntüle
PlayStation Oyunlarına Dev Zam Geldi!
Sony, PlayStation oyunlarına bir kez daha zam yaptı. Birçok AAA oyunun fiyatı ciddi oranda arttı.www.webtekno.com
Anca başını alırlarÖzet: 15 sene önce korsak dvd lere bile 15-20tl vermek zor geliyordu fakat son 10 senedir orjinal oyun alımı rahattı, en azından istediğin oyuna ulaşabiliyordun. Sektöre göre değişiyor ama 50-60 bin aylık ortalamayla bile ben bu fiyatları üzgünüm vermem. giderim has altın alırım geleceğime birikim yaparım ülkeden de dolar çıkmaz. Zaten türkçe dublaj yok doğru düzgün türkçe altyazı yok. 15 sene öncesine döndük resmen torrent torrent gezeriz artık. Kendileri kaybeder. global bir pazarda her yerden 60-80 dolar ortalama almayı hedeflemek maymunluk.
Tek seferlikhahah daha dün 5 bin tl ilk oyunu rocko dondurmasından kod dan çıkardım siz 1800 tl ödemeye devamı noobeksbakscılar sizi
Bu Aslında bizim ülkenin ayıbı Globale baktığımızda adamlar dolar kazandığından dolar harcıyor 1 tl 30 dolar olsaydı ve bizde 70 TL'ye oyun alsaydık bu durum şuankinin tam tersi olucaktı bizim ülkenin sorunu maalesef kısacası.Özet: 15 sene önce korsak dvd lere bile 15-20tl vermek zor geliyordu fakat son 10 senedir orjinal oyun alımı rahattı, en azından istediğin oyuna ulaşabiliyordun. Sektöre göre değişiyor ama 50-60 bin aylık ortalamayla bile ben bu fiyatları üzgünüm vermem. giderim has altın alırım geleceğime birikim yaparım ülkeden de dolar çıkmaz. Zaten türkçe dublaj yok doğru düzgün türkçe altyazı yok. 15 sene öncesine döndük resmen torrent torrent gezeriz artık. Kendileri kaybeder. global bir pazarda her yerden 60-80 dolar ortalama almayı hedeflemek maymunluk.
Valla totomdan bi teori uydurcam, bence TR de pahalıya satmasının bir sebebide PSN hesabıyla alakalı olabilir, bir çeşit mobing uyguluyor.Bu Aslında bizim ülkenin ayıbı Globale baktığımızda adamlar dolar kazandığından dolar harcıyor 1 tl 30 dolar olsaydı ve bizde 70 TL'ye oyun alsaydık bu durum şuankinin tam tersi olucaktı bizim ülkenin sorunu maalesef kısacası.
(Sony tarafında bize oyunu euro bazındada pahalıya veriyor ki bundan bende hoşnut değilim amerika hesabı açılması çok daha mantıklı)