Arama sonuçları: *

1. Robin Buckley

Ps 3 ü kırdırsam ets2 yükletebilirmiyiz

Ps oyunu değilki ets
  2. Robin Buckley

PlayStation 5te hangi oyunları almalıyım

Hocam kalıcı istemişsiniz ama bence de ps+ alıp deneyimleyin. Gayet güzel bir sistem
  3. Robin Buckley

Temmuz ayı ps plus oyunları.

Ben alıcam bu yeni ps plus şeysini alamıyorum hata veriyor sürekli neden olabilir? Bir aksilik oluştu diyor ödeme yapamıyorum
  4. Robin Buckley

Ps5 suan bu piyasada alınır mı??

Evet kesinlikle değer o 3 kişisen 1 olmak iyi bir şey
  5. Robin Buckley

Ps5 suan bu piyasada alınır mı??

Satmayacak tebigame diye bir oyun yapacak 3 tane indirim kodunu rastgele yerlere saklayacak bulan kişiler alıcak sadece 3 kişi
  6. Robin Buckley

Xbox mı Ps4 mü veya PC mi?

Tam aynısını yazıcaktım :)
  7. Robin Buckley

Crossplay hikayeli oyun var mı?

Croosplay yokmuş onda
  8. Robin Buckley

Crossplay hikayeli oyun var mı?

Arkadaşın ps si var birlikte oynayabileceğimiz crossplay oyun var mı hikayeli
  9. Robin Buckley

Yurt dışından playstation getirtmek

teşekkür ederim :D
  10. Robin Buckley

onu bilmiyorum nasıl vergi iadesi alabiliyoruz. duymuştum vergi iadesi diye bir şey ama tam bilmiyorum kısaca anlatır mısınız nasıl vergi iadesi alacağımız hakkında
  11. Robin Buckley

öyle yaptırmayı düşünüyorum, inşallah sıkıntı olmaz. Bir de eskiden türkçe menü olayı vs vardı bu yurt dışından alınan ps4lerde türkçe menü olmuyordu sanırım. Ps5 için böyle bir şey mevcut mu. Yoksa direkt dil istediğimiz gibi değiştiriliyor mu
  12. Robin Buckley

arkadaşlar eniştem 1haftalığına almanyaya gidecek. Ps5 aldırmayı düşünüyorum kutusuz sadece konsulu ve kolu getirse gümrükte vergi girer mi? 7k TL'ye denk geliyor yaklaşık, Türkiye de 12k civarında ps5. 5k fazla vermektense elimde imkan varken getirtim diyorum. Gümrükte vergi girer mi sıkıntı...
Top Bottom