Neler Yeni

Yurt dışından playstation getirtmek

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
arkadaşlar eniştem 1haftalığına almanyaya gidecek. Ps5 aldırmayı düşünüyorum kutusuz sadece konsulu ve kolu getirse gümrükte vergi girer mi? 7k TL'ye denk geliyor yaklaşık, Türkiye de 12k civarında ps5. 5k fazla vermektense elimde imkan varken getirtim diyorum. Gümrükte vergi girer mi sıkıntı çıkar mı

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
arkadaşlar eniştem 1haftalığına almanyaya gidecek. Ps5 aldırmayı düşünüyorum kutusuz sadece konsulu ve kolu getirse gümrükte vergi girer mi? 7k TL'ye denk geliyor yaklaşık, Türkiye de 12k civarında ps5. 5k fazla vermektense elimde imkan varken getirtim diyorum. Gümrükte vergi girer mi sıkıntı çıkar mı
Kutusundan çıkarıp kendi konsolu gibi bagajda getirirse sıkıntı olmaz.

inanc098

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
asdfasf
bildiğim kadarıyla vergi binmiyorum kişisel kullanım için getirildiğinden dolayı ben bi ara araştırmıştım yinede internete bakmanı öneririrm

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutusundan çıkarıp kendi konsolu gibi bagajda getirirse sıkıntı olmaz.
öyle yaptırmayı düşünüyorum, inşallah sıkıntı olmaz. Bir de eskiden türkçe menü olayı vs vardı bu yurt dışından alınan ps4lerde türkçe menü olmuyordu sanırım. Ps5 için böyle bir şey mevcut mu. Yoksa direkt dil istediğimiz gibi değiştiriliyor mu

inanc098

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
asdfasf
öyle yaptırmayı düşünüyorum, inşallah sıkıntı olmaz. Bir de eskiden türkçe menü olayı vs vardı bu yurt dışından alınan ps4lerde türkçe menü olmuyordu sanırım. Ps5 için böyle bir şey mevcut mu. Yoksa direkt dil istediğimiz gibi değiştiriliyor mu
bu arada tax free (vergi iadesinden yararlanabiliyorsan yararlanmayı unutmayın

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
amerikadan teyzem getirmişti PS3. Türkçe arayüz de olmuştu vergi de olmamıştı 10 yıl önce

inanc098

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
asdfasf

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu arada tax free (vergi iadesinden yararlanabiliyorsan yararlanmayı unutmayın
onu bilmiyorum nasıl vergi iadesi alabiliyoruz. duymuştum vergi iadesi diye bir şey ama tam bilmiyorum kısaca anlatır mısınız nasıl vergi iadesi alacağımız hakkında

inanc098

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
asdfasf
onu bilmiyorum nasıl vergi iadesi alabiliyoruz. duymuştum vergi iadesi diye bir şey ama tam bilmiyorum kısaca anlatır mısınız nasıl vergi iadesi alacağımız hakkında
bildiğim kadarıyla satın alırken vergi iadesinden yaralanacağım diyorsunuz ve size bir kağıt falan veriyorlar imzalatıyorlar ve bu kağıdı havalimanında ilgli bölüm oluyor tax free diye oraya veriyorsunuz ve para iadesini alabiliryorsunuz

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
bildiğim kadarıyla satın alırken vergi iadesinden yaralanacağım diyorsunuz ve size bir kağıt falan veriyorlar imzalatıyorlar ve bu kağıdı havalimanında ilgli bölüm oluyor tax free diye oraya veriyorsunuz ve para iadesini alabiliryorsunuz
teşekkür ederim :D

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,698
İsim
misfit
Kendi konsoluymuş gibi getirirse problem olmaz diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Murat BULUT
1 tane getirecekse vergi alınmaz kutulu getirse dahi. 2. için de hediye olarak getireceğinden alınmaz. 3.yü kutuyu açıp kendi konsolu gibi getirince de alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,489
Üyeler
164,682
Son üye
LuisWeaver
Top Bottom