Arama sonuçları: *

1. Skynel

DUALSENSE'İN ORİJİNAL OLDUĞUNU NASIL ANLARIM?

Evet olur
  2. Skynel

DUALSENSE'İN ORİJİNAL OLDUĞUNU NASIL ANLARIM?

Üstad genelde bu tarz şeyler işçilikle anlaşılıyor ben direkt kolun üzerine aşırı yakından bakınca kolun komple üzerinin PS kolunda ki Üçgen, Kare, Yuvarlak, Çarpı işaretlerinden bir sürü olduğunu komple dokusunun o detaydan yapıldığına bakıyorum
  3. Skynel

PS5 aile paylaşımı kütüpahenede gözükmüyor

PS4'de de PS5'de de bu sistemi yıllar boyunca kullandım ikisinde de aynı durum geçerli Oyun kütüphanende sen arkadaşının oyununu indirmediğin sürece gözükmüyor
  4. Skynel

PS5 aile paylaşımı kütüpahenede gözükmüyor

Bunun bir yolu yok onun kütüphanesine girip indirip öyle oynaman gerekiyor
  5. Skynel

TLOU Remastered İndirim Sorunu

Üstad eski fotoğraftır videodur 82TL değil normalde o yüzden pek umursamayın yani Normal fiyatı şu an 700TL bakmanız gereken kısım o 82TL olamaz
  6. Skynel

TLOU Remastered İndirim Sorunu

Üstad bakma onlara internetten PS Store'da kaç tl gözüküyorsa o dur fiyatı Şu anda baktım indirimle 700 küsürden 349'a düşmüş 42 değil yani
  7. Skynel

PS3 e 4.000 TL verilirmi?

PS3 emulatorünüz varsa PC'de de o oyunları oynayabilirsiniz
  8. Skynel

PS3 e 4.000 TL verilirmi?

30FPS sarmaz be bir de 4K verilmez ona Şahsi fikrim çok oynamak istiyorsam PS3 Emulator indiririm daha iyi
  9. Skynel

Playstation 5 almakta kararsızım yardım eder misiniz ?

Şahsen benim düşüncem gerek yok diye düşünüyorum GOW:Ragnarok Marvel's Spider Man gibi köklü oyunlar PC'e geliyor zaten artık getiriyorlar bu kadar iyi bir sisteminiz varken ben gerek kalacağını düşünmüyorum
  10. Skynel

God of War: Ragnarök PC ÇIKTI ! Satın alıcak mısınız ?

Çıktı mı lannn aaa hemen oynayayım dur
  11. Skynel

Konsol ve aksesuarların orijinal olduğunu nasıl anlarım?

Hocam adam hangisi iyi mi kötü mü diye sormuş evet demişsin
  12. Skynel

GoW Valhalla’ı Oynayamıyorum

Dostlar selam GoW valhalla ile vakit geçireyim dedim ama oyunu açtım Valhalla butonuna bastığım zaman Valhalla DLC’nin sayfasını açıyor ve butonun orada kurulanlar yazıyor indirdiğim için fakat hiç bir şekilde zorluk seçme sayfasına gelmiyor orada kalıyorum DLC’i sildim tekrar yükledim fakat...
  13. Skynel

Oyun Teknoloji Gündem Haberleri

Öyle bir durumda bende geçiş yaparım 8K ekranımız yok ama en azından 4k 60FPS native oynarız ya da aşırı iyi grafikli oyunlar çıkarsa en azından PS5'in belki 30FPS oynatacağı oyunları biz 60FPS oynarız
  14. Skynel

Oyun Teknoloji Gündem Haberleri

Çok önemli mi yani geçiş yapmalı mıyız acaba düz PS5'den yani ne kadar olsa şu an 20000TL desek bu da çıksa 30000'lere 12 13'lere satsan ps5'i neredeyse 2 katından fazla bir ücret ödemek mantıklı mı gerek var mı yani
  15. Skynel

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

Günün “Güldür güldür” bölümü teşekkürler yunus bey çok eğlendim okurken absbabsb
  16. Skynel

Playstation 5 Almayı Düşünüyorum

Yok PS4'de de yok öyle bir şey kırarsan eğer PS4'ü o şekilde yapabilirsin anca
  17. Skynel

Playstation 5 Almayı Düşünüyorum

XBox sahibi olmanın hiç bir ayrıcalığı yok ama PS5 almanın var Alabilirsin oyunlarını oynamak istiyorsan keyifli bir konsol
  18. Skynel

PS5 İçin Televizyon Önerisi

Alayım o saman gün içersinde sağ olun
  19. Skynel

hocam Amazon’dan alacaktım zaten ama kupon olayı nasıl bilgilendirir misiniz
  20. Skynel

Hocam hemen alayım mı sizce yoksa beklesem fiyat düşer mi
Geri