Arama sonuçları: *

1. Skynel

God of War: Ragnarök PC ÇIKTI ! Satın alıcak mısınız ?

Çıktı mı lannn aaa hemen oynayayım dur
  2. Skynel

Konsol ve aksesuarların orijinal olduğunu nasıl anlarım?

Hocam adam hangisi iyi mi kötü mü diye sormuş evet demişsin
  3. Skynel

GoW Valhalla’ı Oynayamıyorum

Dostlar selam GoW valhalla ile vakit geçireyim dedim ama oyunu açtım Valhalla butonuna bastığım zaman Valhalla DLC’nin sayfasını açıyor ve butonun orada kurulanlar yazıyor indirdiğim için fakat hiç bir şekilde zorluk seçme sayfasına gelmiyor orada kalıyorum DLC’i sildim tekrar yükledim fakat...
  4. Skynel

Oyun Teknoloji Gündem Haberleri

Öyle bir durumda bende geçiş yaparım 8K ekranımız yok ama en azından 4k 60FPS native oynarız ya da aşırı iyi grafikli oyunlar çıkarsa en azından PS5'in belki 30FPS oynatacağı oyunları biz 60FPS oynarız
  5. Skynel

Oyun Teknoloji Gündem Haberleri

Çok önemli mi yani geçiş yapmalı mıyız acaba düz PS5'den yani ne kadar olsa şu an 20000TL desek bu da çıksa 30000'lere 12 13'lere satsan ps5'i neredeyse 2 katından fazla bir ücret ödemek mantıklı mı gerek var mı yani
  6. Skynel

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

Günün “Güldür güldür” bölümü teşekkürler yunus bey çok eğlendim okurken absbabsb
  7. Skynel

Playstation 5 Almayı Düşünüyorum

Yok PS4'de de yok öyle bir şey kırarsan eğer PS4'ü o şekilde yapabilirsin anca
  8. Skynel

Playstation 5 Almayı Düşünüyorum

XBox sahibi olmanın hiç bir ayrıcalığı yok ama PS5 almanın var Alabilirsin oyunlarını oynamak istiyorsan keyifli bir konsol
  9. Skynel

PS5 İçin Televizyon Önerisi

Alayım o saman gün içersinde sağ olun
  10. Skynel

hocam Amazon’dan alacaktım zaten ama kupon olayı nasıl bilgilendirir misiniz
  11. Skynel

Hocam hemen alayım mı sizce yoksa beklesem fiyat düşer mi
  12. Skynel

Hocam sizce almalı mıyım bu monitörü pişman olur muyum iş yerindeyim okuyamıyorum bir de sizce fiyatı düşer mi
  13. Skynel

Hocam 11800TL yani buralara çıkamam ya Sorun değil hocam ya 10000’e yakın bir şey almak istesek alamaz mıyız ya da beklesem 24 kasımı daha uyguna alabilir miym
  14. Skynel

Millet selam 10000TL bütçem var odam için televizyon almayı düşünüyorum o yüzden 43" almam gerekiyor 109 ekran PS5 için alabilecğeim en iyi televizyonu önerir misiniz tabii ki film izlerim video izlerim arada kanallara bakarım ama en net PS5 için kullanacağım
  15. Skynel

Capture Card Üzerinden Görüntüyü PC'e Verdim Ama Nasıl Oyun Oynayacağım

Millet Capture Card'ı bağladım OBS üzerinden görebiliyorum PS5'in görüntüsünü ama PS5'de tek HDMI var nasıl oyunu açıp oynayacağım yayın üzerinde
  16. Skynel

PS4 Slim Alınır mı??

Seriee X daha iyi tabii kk 1637827642 Bende o yüzden PS5 almıştım o zaman PS4 en mantıklı tercih olur
  17. Skynel

PS4 Slim Alınır mı??

XBOX Series S düşünür müsünüz o daha mantıklı bir tercih özellikle bu kurda şuan Eğer oyunları hoşunuza gitmiyorsa Game Pass'in o zaman tabii ki gidip PS4 almaktan başka yapılabilecek bir şey yok en ucuz PS4'ü bulup alın derim
  18. Skynel

Bu televizyon alınır mı ?

Niye ben kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim 1637510403 Hocam o fiyata çok daha iyilerini alabilirsiniz
  19. Skynel

Ne kadara hocam?
  20. Skynel

Baktım pek önerilmiyor 4200 bandına çıkarsanız philips tv var
Top Bottom