Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

Japonya'dan Ps5 Alınır mı?

Gümrükçü değilim ama IST Airport'ta çalıştığım doğrudur. Kendin getiriyorsan kutusunu açmalısın. Yoksa vergisi alınma ihtimali çok yüksek. Kesin demiyorum, çok yüksek diyorum. Kutusunu açman yeterli. Kendime aldım der faturanı gösterir geçersin
  2. SorryImSoBussy

Ps5 dualsense alicam tavsiye lazım

İthalatçı dediği yurtdışından getirilmiş oluyor. Sony garantisinde değil. Aldığın yere götürüyorsun bir şey olursa. Eurasia dediği Sony garantili oluyor. Eurasia almaya çalış.
  3. SorryImSoBussy

Yunanistan'dan ps5 alıcam gümrükte ne kadar vergi öderim?

Satış için değil, kendin için aldığından dolayı vergisi yok. Dualshock 4, ps5 de çalışıyor.
  4. SorryImSoBussy

Ön siparişle fc 24 standart surum alırsam erken erişimde oynayabiliyomuyum

29 Eylül'de oynayabilirsin. Ben de almıştım 22 sanıyordum 29'muş.
  5. SorryImSoBussy

5500 TL'ye ps4 pro alınır mı?

Biriktir paranı ps5 al kafan rahat etsin. Ben aldım. Kafam rahat. Xbox mixbox hikayeymiş.
  6. SorryImSoBussy

Telefon İçin En Uygun PS3/ PS Vita Emulatörü Nedir?

PPSSPP isimli gerçekten başarılı bir emulator. PS3 oyunlarını oynatıyor diye biliyorum.
  7. SorryImSoBussy

Ps3 oyunu nereden bulabilirim

1 sene evvel kuzenimin ve arkadaşımın iki farklı PS3 üne kırma işlemi yapıp oyunlar yüklemiştim. Hiç de tecrübem yoktu aslında. İnternette videolar var. Adım adım ilerleyince sorun çıkmıyor.
  8. SorryImSoBussy

Almanya'dan PS5 getirteceğim birkaç sorum var

Kutuyla taşınması gereken cihazları çıkarmanız gerek yok. Birisi PS5 i neden bavulunda yada poşette taşısın değil mi? Kutusunun jelatinini söküp, kablo bağlarını vs çıkartması yeterli. Kutuyu açıp bakar belki gümrüktekiler. Öyle görürse kişisel cihaz olduğunu daha rahat ikna eder.
  9. SorryImSoBussy

Kontorland direksiyon seti kurulumu

Tak çalıştır değil mi bu?
  10. SorryImSoBussy

Çakma Dualshock 4 Önerisi :D

TRY 253.19 25%OFF | Destek Bluetooth kablosuz Gamepad için PS4 denetleyici Fit için PS4/ince/Pro konsolu için PS4 için PC Joystick PS3 Controle konsolu https://a.aliexpress.com/_mt9N9lc Tam olarak bahsettiğim satıcı bu değil s anırım ama ürünler bunlardı.
  11. SorryImSoBussy

Çakma Dualshock 4 Önerisi :D

Aliexpresste vardı Bi tane. Çeşit çeşitte kozmetiği vardı. Elimdeki t4 pro ları satıp ondan almak istiyorum Bi ara. Linki bulup koyarım ilerleyen dakikalarda.
  12. SorryImSoBussy

Playstation2 2 kişilik oyun önerisi

https://www.romsgames.net/roms/playstation-2/ Gırla rom var burada. İndirip kurabilirsin istediğini.
  13. SorryImSoBussy

Playstation 5 Digital Edition 7200TL'ye Alınır Mı?

Geçenlerde Teknosa'da dijital olmayan sürümünü 7,500 gibi bir fiyata görmüştüm.
  14. SorryImSoBussy

PS5 Digital edition mı Xbox series s mi ?

İkisini de kullanmıyorum. Bende yok fakat mantıklı bir çerçeveden baktığımızda Xbox konsolları daha avantajlı ve kullanışlı duruyor. PS'lerde oyun sıkıntısı çekebilirsiniz fiyat bakımından. Bildiğim kadarıyla Game Pass ile Xbox'ta ücretsiz oyun kataloğu bulunmakta.
  15. SorryImSoBussy

Ps4 pro CUH-7216b son sürümde mi geliyor?

Cihaz sıfır ise zaten fabrika çıkış sürümüyle gelir. Siz update alırsınız. İkinci else büyük ihtimalle update alınmıştır fakat bunu sorarak öğrenebilirsiniz. Sistem bilgilerinden görünür. Last update değilse siz yine alabilirsiniz. İki olayda aynı kapıya çıkıyor. Sürüm olayına takılma. Onu sen...
  16. SorryImSoBussy

Ps4 pro CUH-7216b son sürümde mi geliyor?

Bu güncellemeler ile belirlenen bir şey mi yoksa fabrika çıkışıyla alakalı bir şey mi? Update ise aldığınız ürün farketmez. Update alıp en güncel sürüme kullanılabilir. Fabrikasyon olayıysa şayet bunu cihaz üzerinden öğrenilebiliyor diye biliyorum. Edit: özür dilerim soruyu tamamen yanlış...
  17. SorryImSoBussy

PS4 pro Nereden Alınır?

İçine sindikden sonra her 2. el olur diyorsun yani. Teşekkürler görüşün için. 3-4 klık bir ürüne birde 300 tl ekstradan veremem . Yine de teşekkür ederim. Elden almak daha mantıklı gibi görünüyor. hiç ürün kalmamış göz attım teşekkür ederim.
  18. SorryImSoBussy

PS4 pro Nereden Alınır?

Selamlar, Bir süredir araştırmalarım sonucu PS4 Pro model konsol almaya karar verdim. Benim bakmama olacak 2. El piyasasındaki güvensizliklerden sonra gözümü sıfır bir kutuya çevirdim. Sizce hem uygun hemde güvenilir nokta neresidir? Bu işin pir i olan arkadaşların elbet bir noktası olabilir...
Top Bottom