Neler Yeni

PS4 pro Nereden Alınır?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Selamlar,

Bir süredir araştırmalarım sonucu PS4 Pro model konsol almaya karar verdim. Benim bakmama olacak 2. El piyasasındaki güvensizliklerden sonra gözümü sıfır bir kutuya çevirdim. Sizce hem uygun hemde güvenilir nokta neresidir? Bu işin pir i olan arkadaşların elbet bir noktası olabilir. Kendilerinden öneriler bekliyorum.

Güvenilir olduğunu düşündüğünüz/bildiğiniz 2. El cihazları/satış noktalarını iletebilirsiniz.

Techno08

80+ Gold
Hepsiburadadan alabilirsiniz. Sahibindenden ise 2. El bakabilirsiniz. Satıcıya GeT ilan açtırıp beğenmezseniz ya da bir sıkıntısı falan varsa iade edebiliyorsunuz.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Sıfır almanızı önermem çünkü gereksiz pahalılar. Ama illaha ki sıfır almak istiyorsanız hepsiburada, n11 gibi sitelere bakabilirsiniz.

2. el olarak bir şey öneremem. Bölgenizdeki ilanlara göz gezdirmekte fayda var.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfır almanızı önermem çünkü gereksiz pahalılar. Ama illaha ki sıfır almak istiyorsanız hepsiburada, n11 gibi sitelere bakabilirsiniz.

2. el olarak bir şey öneremem. Bölgenizdeki ilanlara göz gezdirmekte fayda var.
İçine sindikden sonra her 2. el olur diyorsun yani. Teşekkürler görüşün için.
Hepsiburadadan alabilirsiniz. Sahibindenden ise 2. El bakabilirsiniz. Satıcıya GeT ilan açtırıp beğenmezseniz ya da bir sıkıntısı falan varsa iade edebiliyorsunuz.
3-4 klık bir ürüne birde 300 tl ekstradan veremem . Yine de teşekkür ederim. Elden almak daha mantıklı gibi görünüyor.
hiç ürün kalmamış göz attım teşekkür ederim.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Selamlar,

Bir süredir araştırmalarım sonucu PS4 Pro model konsol almaya karar verdim. Benim bakmama olacak 2. El piyasasındaki güvensizliklerden sonra gözümü sıfır bir kutuya çevirdim. Sizce hem uygun hemde güvenilir nokta neresidir? Bu işin pir i olan arkadaşların elbet bir noktası olabilir. Kendilerinden öneriler bekliyorum.

Güvenilir olduğunu düşündüğünüz/bildiğiniz 2. El cihazları/satış noktalarını iletebilirsiniz.
sıfır fiyatları çok pahalı. ikinci el 3000 civarını bulursun. test edip alabilirsin. yarım saat oyun oyna kapanmazsa, sapıtmazsa sıkıntı olmaz.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Sıfır bir ürün alıcaksan eurasia garantisi olan bir ürün al. İthalatçı garantili neredeyse garantisiz diyebilirim.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
İçine sindikden sonra her 2. el olur diyorsun yani. Teşekkürler görüşün için.

3-4 klık bir ürüne birde 300 TL ekstradan veremem . Yine de teşekkür ederim. Elden almak daha mantıklı gibi görünüyor.

hiç ürün kalmamış göz attım teşekkür ederim.
Hadi ya.
Bunda da mı stok sorunu var?
Arkadaşıma ps4 slim+2kol almıştık

Top Bottom