Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

DUALSENSE 5 SERİ NUMARASI

onu ayırt etmek biraz zor hocam ama arkasının fotoğraflarını paylaşır mısın? Bir de Slim hangi garanti ile alındı? İthalatçı mı?
  2. StrangerIX

PlayStation kardeşlik hakkında yardım lazım

olmaması lazım aslında. Lisansları kendi hesabı dahil indirdi mi acaba hiç? Hesabı kendi konsolunda çıkış yapıp tekrardan giriş yapsın ve lisansları tekrar indirsin.
  3. StrangerIX

PlayStation kardeşlik hakkında yardım lazım

Bunu aç. Açıksa da lisansları indirmesi gerekiyor arkadaşının. Önce internet testi yapsın bir PS önceliklendirsin kendisini, sonra arkadaşın kendi konsolunda senin hesabını (ana hesap kimse artık) konsol paylaşımına açsın. Açtıktan sonra da lisansları indirsin senin hesabın üzerinden...
  4. StrangerIX

Duasense den anlayan varsa bakabilir mi

Özellikle trigger'ları yokla çünkü onun replikası zor. O doğrular gerçek veya sahte olduğunu.
  5. StrangerIX

Ps'in içinde gelen oyun vardı ya Astro, onda dene onun demosu veya tutorial'ı vardı başta böyle kontrolcünün özelliklerini gösteren. 1735751489 şu kısım.
  6. StrangerIX

Her kolun arkası aynı değil.
  7. StrangerIX

3. Seri model. Rusya veya Ukrayna'dan alınmış. Muhtemelen Ukrayna. https://ds.daidr.me/ Şu siteye girip Trigger ayarlarını bir test at bakalım. Testt için kolu bağla connect diyip seç dualsense'i. Trigger ayarını önce Resistance'ta dene, sonra Automatic Trigger'da dene. Motor varsa ve...
  8. StrangerIX

Psn Kardeşliği hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Tek tek cevap vereyim. Evet. Aynı anda oynamanız mümkün. Bir ana hesabınız olacak, biriniz seçsin kimin hesabı olacağını, her oyun ve ps+ abonelik alımı oradan yapılması gerekiyor. Hatta yanlış değilsem oyunları kendi hesabınıza da alabilirsiniz(ana hesap oyun için gerek olmayabilir, ps plus...
  9. StrangerIX

Dualsense 30.yıla özel kontroller noldu hiçbir yerde stok kalmamış bir anda?

Olur tekrar tedariği. Takip et yakalarsın bir tane.
  10. StrangerIX

PlayStation 4 Pro fan sesi

Çok çok daha iyi yapmışsın. Şimdiden hayırlı olsun.
  11. StrangerIX

Karar sizin hocam valla az ötede duracaksa sıkıntı değil de köşe başında rahatsız eder. Oyun sesini arttırmanız gerekir.
  12. StrangerIX

7216 model yok muydu hiç hocam araştırdınız mı ? En sağlamı o aslında.
  13. StrangerIX

Oyun olsaymış keşke de youtube a atılanlarla az karşılaştırsaydım. Biraz bakındım yine sese kendimi alıştırdım da :kekw: 7116 ve 7216 yine fena değil hocam. Kötü ama kurtarır.
  14. StrangerIX

Bu modelde yeni duydum bunu. Normalde 7016 modelinde vardı diye biliyordum bu problemi(zamanında bende vardı yanında 5dk oturamazsın,fps oyunlarını unut hele) Attığı videoda da varsa bilemiyorum hocam. Almayabilirsin. Karşılaştırmaları vardı sanırsam. 7016 , 7116 , 7216 bir bak istersen.
  15. StrangerIX

Ps slim+Pc upgrade vs Ps5 pro

Sağolasın.
  16. StrangerIX

Çok fazla konsol tamircisi var Türkiye'de. Uygun fiyatlara tamir ettirirsin.
  17. StrangerIX

Öyle almayı düşünüyorsan yine çok da kötü sayılmaz. Pazarlık yapıp 30'a veya 30'un altına düşürebilirsen mükemmel olur.
  18. StrangerIX

Türkiye fiyatı değmez. Yurtdışı fiyatına göre iki katına alıyorsun. Aynı fiyata konsoldan çok daha güçlü bir sistem toplayabilirsin. He ithalatçı fiyatları 30-35 arası değişiyor, o yine fena değil ama onun yerine Slim + PC yapmak daha mantıklı. Kendini bir ekosisteme bağlaman bütçe açısından...
  19. StrangerIX

Slim + PC ama tek şartım şu olurdu PC sağlam olacak. Onun dışında bence konsolu aklından sil. Ayrıca Slim'i de sağlam ithalatçılardan al. Bilkom garantili cart curt diye bir ton para verme bence. Değmez.
  20. StrangerIX

Konsol almalı mıyım?

Bence daha da biriktir, daha iyi bir kasaya geç. Benim gibi GTA6 hevesin varsa da konsol kiralayıp oynarsın erkenden boşver.
Top Bottom