Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

PS 5 Dualsense alacağım yardım lazım

Hayırlı olsun.
  2. StrangerIX

Yok drift sorunu falan çözülmedi, aynı şekilde devam ediyor. Rengini beğendiğin varsa al. Yoksa beyaz al geç.
  3. StrangerIX

PS5 Rocket Lauge Ban yermiyim?

Bir şey olmaz, oyun en fazla chat banı atar 2-3 mesaj yazamazsın o kadar.
  4. StrangerIX

5 farklı versiyonu var da kolun, iç malzemesi ve tasarımı biraz değişiyor sadece. Dıştan aynı. Drifte gelirsek onu çok rahat anlarsın. Kol senin yaptığın hareketlerden bağımsız hareketler yapar ve belli eder drift olduğunu.
  5. StrangerIX

1 günde gelir yazıyor muhtemelen gelir 1 günde size de. Bütçeniz yetiyorsa öneririm. Güzel koldur. PC'de uzun süredir kullanıyorum hatta bluetooth adaptörün vs. varsa ya da PC'de direkt bluetooth varsa kablosuz da kullanabilirsin. Olur da ileride drift yani analog kayması problemi yaşarsan...
  6. StrangerIX

Yeni dualsensede olan sorun

Onun için araştırman gerek hocam. Ben de bilmiyorum. İstersen refund'la. Yeni bir tane al.
  7. StrangerIX

Yeni dualsensede olan sorun

Sony ne kadar aksini iddia etse de bazı ürünlerinde o tutarsızlık var evet. Servise gönderince yenisini veriyorlardı. Hala öyleyse öyle yapabilirsin. Donanım kronik sorunlu değil ama ara sıra öyle modeller çıkıyor. İçini açıp da çözmeye çalışanlar vardı.
  8. StrangerIX

KONSOL İÇİN TV ARIYORUM AMA!

Bütçeni yaz, bakalım. Boşver diğer yorumları. Saçma sapan önerisini savunan var, kaale alma. Bütçene göre buluruz elbet bir şeyler.
  9. StrangerIX

PlayStation 5 mi yoksa Xbox series x mi

Şu çok önemli bir durumsa sizin için Xbox daha uygun.
  10. StrangerIX

PS 5 PRO mu Xbox Series X mi hangisi alınır?

İkisi arasında kaldıysan PS5 PRO. Gta 6 için istiyorsan ve sağlam bir bilgisayarın varsa PS5. 1 sene sabredip PC'ye geçersin.
  11. StrangerIX

Digital Foundry : GTAVI Sadece 30FPS Çalışacak! 1152p Render

O belli gibi ya 2027 sonu - 2028 arasında çıkar. PC'ye çıktığı dönem gelir gibi PS6. Genel konsol ömrü 7-8 yıl, konsol desteği de 10 yıl gibi bir şey oluyor zaten. İddialar da vardı 2027 sonrasına tanıtırlar diye. Büyük ihtimal Rockstar da o aralığa getirmeye çalışıyor ki kullanıcılara 3 kere...
  12. StrangerIX

Millet başkasının oyunu için kendini yiyor :kekw: isteyen istediği yerde oynasın.
  13. StrangerIX

Herkese anlatmaya çalışıyordum, uçuk kaçık açıklamalar yapmayın diye. Videoyu çıktığı an izlemiştim, güzel şekilde açıklıyorlar zaten orada.
  14. StrangerIX

PS5 Mİ YOKSA PS5 PRO MU?

Şöyle, Digital Foundry videoyu inceledi detaylı şekilde. Video 1440p30fps ama letterbox dedikleri şekilde. PS5 çok rahat 1080 üzeri verebiliyor ama her sahnede değil diye düşünüyorlar. O yüzden 1080p 30fps şeklinde olacağı söyleniyor. 900p'yi verirse Series S verir. Orayı da memnun etmeleri...
  15. StrangerIX

PS5 Mİ YOKSA PS5 PRO MU?

Vermez zaten. Mümkün değil. Hardware Ray Tracing var direkt. CPU bottleneck yer konsol yine. 1080 30p verir PS5'te. Pro'da 2k 40 yapar muhtemelen.
  16. StrangerIX

PS5 Mİ YOKSA PS5 PRO MU?

Hangisi ucuzsa onu alsın. Slim daha ucuz duruyor. Baktım siteye yeni diyor. Sıfır yani.
  17. StrangerIX

PS5 Mİ YOKSA PS5 PRO MU?

Yapmazlar. 60 fps modu gelse de çok kötü gözükür Pro'da çünkü downscale etmek zorunda kalırlar çözünürlüğü. Maksimum 40 geleceğini düşünüyorum. Bu denli Ray Tracing konsolda hiç yapılmadı. Cyberpunk bile yapamadı kaldıramaz diye. İnceleme videolarındaki birçok insan da benimle hemfikir. O...
  18. StrangerIX

PS5 Mİ YOKSA PS5 PRO MU?

Pro'da taş çatlasa 40fps modu olur bu oyunda. En basitinden Hardware Ray Tracing var oyunda. Cyberpunk Path Tracing'e baya yakın hatta bazı fotoğraflarda çok daha iyi duruyor. PS5 al geç. Oynayıp hevesini aldıktan sonra PC'ye gelir zaten. Exclusiveleri vs. oynarsın PS5'te daha varsa...
  19. StrangerIX

GTAVI Ekran Görüntüleri Paylaşıldı! 4K🔥

Konsolda iyi olur zaten. PC'de korkuyorum ben. Her oyunu PC'de sorunlu çıktı :kekw: sonradan düzelttiler tabi bi yere kadar ama konsol kadar stabil değildi hiçbir zaman. Konsolda çok başarılılar.
  20. StrangerIX

GTAVI Ekran Görüntüleri Paylaşıldı! 4K🔥

Deluxe versiyonu falan olursa muhtemelen o kadar olur zaten.
Geri