Digital Foundry : GTAVI Sadece 30FPS Çalışacak! 1152p Render

Ben? artı olarak dost kayaoglu enıs kırazoglu vesaire gibi bir suru oyun inceleme kanali da hikaye oynayacak. Onlarin hicbiri online 1 kere bile oynamamistir eminim. Online seven kitle ayri. Ben hikayeciyim.
Öznel yorum yapıyorsun o halde. Saydığın kişiler de zaten sadece hikayeli oyun meraklısı kişiler. Kimsenin de onların ne oynayacağını umursadığını sanmıyorum. Oyun dünyasında çoğu şey online üzerinden dönüyor ki bunun rekorunu en fazla kıran oyunlardan biri de GTA 5. Boş yere niye didişiyorsunuz ayrıca. Yok bende PS5 var bende GTA6 var. Hikayeli oynayıp geçmek isteyen meraklı biri zaten gidip PS5 alıp oynar. PC versiyonunu bekleyen kitle ayrı bir kitle. Oyunların PC'de daha güçlü olduğu ise öznel bir şey değil zaten.

Ben? artı olarak dost kayaoglu enıs kırazoglu vesaire gibi bir suru oyun inceleme kanali da hikaye oynayacak. Onlarin hicbiri online 1 kere bile oynamamistir eminim. Online seven kitle ayri. Ben hikayeciyim. Kendi adima dedim online oynayan mi var derken.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum sen oyle bir konusuyorsun ki 5070ti alti bu oyunu acmaz dermis gibi. Ben RT 4K vesaire bahsetmeden konusuyorum. Tabii ki 4K RT acik oynamak istiyorsan su an 5090 vesaire lazim ama ben diyorum ki mesela bendeki 4070 super ile fg ile vesaire 2K da akici oynarim. Sen oynayamazsin diyorsan cikinca gorururuz yapacak bir sey yok. Sonucta ikimiz de bilmiyoruz optimizasyon nasil olacak.
Ben oynayamazsın diye bir şey demedim dostum, mesajları okumadan direkt cevapla dediğin o kadar belli ki, benim kart önerme olayı tamamen Tatmin seviyesiyle alakalı yani Ultra kalite, sen oyunu Medium-Low da oynucaksan ozaman 3000 4000 kullan demişim yukarda ss letme şimdi mesajlarımı, olm şu mesajları adam akıllı okuyun. Ayrıca kendi görüşüm oyunu lowda oynayan adam hiç 80 dolar vermesin göz zevkini dikiyim.

Öznel yorum yapıyorsun o halde. Saydığın kişiler de zaten sadece hikayeli oyun meraklısı kişiler. Kimsenin de onların ne oynayacağını umursadığını sanmıyorum. Oyun dünyasında çoğu şey online üzerinden dönüyor ki bunun rekorunu en fazla kıran oyunlardan biri de GTA 5. Boş yere niye didişiyorsunuz ayrıca. Yok bende PS5 var bende GTA6 var. Hikayeli oynayıp geçmek isteyen meraklı biri zaten gidip PS5 alıp oynar. PC versiyonunu bekleyen kitle ayrı bir kitle. Oyunların PC'de daha güçlü olduğu ise öznel bir şey değil zaten.
Hocam bende PC de var PS5 de ikisiyle de deneyim ederim nasip olursa. Ben arkadasin 5000 serisi bile zor oynatcak kafalarina girmesine laf ettim. Imkani olan herkes oynasin umarim herkes de oynar. Alti ustu oyun yani kirmaya gerek yok kismeyi. Ben ps5 de oynarim deyince 30 fps rezalet deneyimle oynarsin vesaire gibi tahrik edici konusmalar yapmasina gerek yoktu arkadasin. O kendi dusuncesini paylasiyor bende ona karsi dusuncemi paylasiyorum.

Ben oynayamazsın diye bir şey demedim dostum, mesajları okumadan direkt cevapla dediğin o kadar belli ki, benim kart önerme olayı tamamen Tatmin seviyesiyle alakalı yani Ultra kalite, sen oyunu Medium-Low da oynucaksan ozaman 3000 4000 kullan demişim yukarda ss letme şimdi mesajlarımı, olm şu mesajları adam akıllı okuyun. Ayrıca kendi görüşüm oyunu lowda oynayan adam hiç 80 dolar vermesin göz zevkini dikiyim.
Laf anlatmaya değmezsin. Sildim yazdıklarımı. Hayatında başarılar.

Son düzenleme:
4070S low da oynayacagim yani tamam dostum. Fikirlerinin onemi sifira indi gozumde. Kendine iyi bak. Engeli basayim da daha ugrasmak istemiyorum senin gibi kit dusunceli biriyle. Sacma fikirlerini millete empoze etmeye devam et. Ben ps5 pc hepsinden catir catir oynarim sende kudur kenarda hadi bb.
Yav yürü hadi konumdan, engellersen engelle senimi takıcam zamanında ps5 öven Yunus vardı ona benziyon aynı, gta 6 çıksın senide kapak eder sustururum sabret, git googleye 4070'in 2024-2025 te çıkan oyunlardaki performansına bak sonra kafandan hesaplarsın. Konsol ile PC optimizezi asla aynı değildir PS5 te bile 30 fps veren oyun PC de 120 FPS asla veremez bunları öğren önce. Sözümün arkasındayım GTA6 sistem toplama videolarının alayı 6000 serisi olucak.

Hocam bende PC de var PS5 de ikisiyle de deneyim ederim nasip olursa. Ben arkadasin 5000 serisi bile zor oynatcak kafalarina girmesine laf ettim. Imkani olan herkes oynasin umarim herkes de oynar. Alti ustu oyun yani kirmaya gerek yok kismeyi. Ben ps5 de oynarim deyince 30 fps rezalet deneyimle oynarsin vesaire gibi tahrik edici konusmalar yapmasina gerek yoktu arkadasin. O kendi dusuncesini paylasiyor bende ona karsi dusuncemi paylasiyorum.
O kadar abartı olacağını düşünmüyorum ki zaten RX 6600 civarı kartlar kaldırmadıktan sonra bir anlamı kalmaz. Tahmini olarak Cyberpunk seviyesinde olur FPS'ler.

7900xtx 9800x3d ile 2k da orta ayarda 60 fps alacağımı sanmıyorum. Umarım yanılırım. Gta 5 bile hala optimize değil onda bile 120 üstü stabil alamam fullde zar zor yani

rx 6600, rtx 3060 ve üstü kartlar oynatıcak bence pc tarafında. Düz ps5 30 fps oynatıcaksa rezalet, herkes ps5 pro kovalıcak.

7800xt high-ultra 2k açmama ihtimali yok. Dandik PS 5 bile güzel gözüküyor, kafa rahat
Rt low (kapatılmadığını düşünürsek) 2k high ayarlarda sabit 60 fps afmf ilede 120 fps oynayacağımı düşünüyorum 4k ultra high rt max oynayan arkadaşlar 6000 serisi kartlara bakabilirler ama gelip bu oyun için 6000 serisi lazım diyip boş yapmasınlar

7900xtx 9800x3d ile 2k da orta ayarda 60 fps alacağımı sanmıyorum. Umarım yanılırım. Gta 5 bile hala optimize değil onda bile 120 üstü stabil alamam fullde zar zor yani
En son çıkan RT Forced olan oyun ASC shadows dan referans alabilirsin, sistemin o oyunda kaç fps veriyorsa aşağı yukar GTA6 da benzer FPS alıcaksın. İnsanların unuttugu şey RT kapatılmayacakmış bu demek oluyorki 8GB VRAM kartlar ve 1000 serisi GG

En son çıkan RT Forced olan oyun ASC shadows dan referans alabilirsin, sistemin o oyunda kaç fps veriyorsa aşağı yukar GTA6 da benzer FPS alıcaksın. İnsanların unuttugu şey RT kapatılmayacakmış bu demek oluyorki 8GB VRAM kartlar ve 1000 serisi GG
ben bunu hep söylüyorum ama insanlar anlamıyor artık yeni gelicek her oyun rt zorunlu olucak artık rt standart oldu oyun motorlarında rt eklemek okadar basite indirgendiki adam bir tuşa basınca oto rt ekliyor motor yapay zeka destekli

Herkese anlatmaya çalışıyordum, uçuk kaçık açıklamalar yapmayın diye. Videoyu çıktığı an izlemiştim, güzel şekilde açıklıyorlar zaten orada.

Geri