Digital Foundry : GTAVI Sadece 30FPS Çalışacak! 1152p Render

1080 p de 8 10 gb kartların açması lazım neredeyse 10 yıldır çıkmaya oyun
optimizasyon işini iyi yapıyor rockstar muhtemelen 4060 Tİ dlss ile yine 1080 ultra da oynatır / 7700XT fsr3 ve afmf.

Göz kanatır.

7800xt high-ultra 2k açmama ihtimali yok. Dandik PS 5 bile güzel gözüküyor, kafa rahat

PS5 optimize edilmese zaten çok güçlü bir grafik kartına sahip değil. Merak ettiğim optimizasyon için bu kadar uğraşmak yerine iyi bir grafik kartı niye çıkarmıyorlar. Üzerine yine optimize etseniz belki çoğu oyun 2k 120 fps falan açacak.

Online da crosplay olacağı için denk geliriz illa moruq ozaman gamepad delayı ile beni dövebilecek misin bakalım göreceğiz, ben ise NVIDIA Reflex açarak sen görmeden vurucam.:hoba:
Online oynayan mi var mis gibi hikaye varken boş işler. Ekstra olarak bende de 4070 süper var pc çıkınca bir posta da oradan oynarım kafayı yorma sen. 6000 serisinin parayı toparlamaya çalış boş ver :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7800xt high-ultra 2k açmama ihtimali yok. Dandik PS 5 bile güzel gözüküyor, kafa rahat
Yok dostum çok bilmiş arkadaşlar 6000 serisi diyor onlar kodluyor oyunu çünkü hahaha

Yok dostum çok bilmiş arkadaşlar 6000 serisi diyor onlar kodluyor oyunu çünkü hahaha
Dostum senin hatan önerdiğin kartların çözünürlüklerini belirtmemen, sana soruyorum 4K monitörüm var 2027 de çıkarsa oyunu oynamak için hangi kart gerekiyor 60 kare RT açık şekilde ? sadece soruyu cevaplar mısın.

? Bu oyun yıllardır online yüzünden bu kadar popüler zaten. Online olmasa kim tek başına hikaye girecek :D
Arkadaş Online da 100 kişinin olacağını ve NPC + 100 real player ile kaç fps alacağını hesaplamamış.

? Bu oyun yıllardır online yüzünden bu kadar popüler zaten. Online olmasa kim tek başına hikaye girecek :D
Ben? artı olarak dost kayaoglu enıs kırazoglu vesaire gibi bir suru oyun inceleme kanali da hikaye oynayacak. Onlarin hicbiri online 1 kere bile oynamamistir eminim. Online seven kitle ayri. Ben hikayeciyim. Kendi adima dedim online oynayan mi var derken.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum senin hatan önerdiğin kartların çözünürlüklerini belirtmemen, sana soruyorum 4K monitörüm var 2027 de çıkarsa oyunu oynamak için hangi kart gerekiyor 60 kare RT açık şekilde ? sadece soruyu cevaplar mısın.
Dostum sen oyle bir konusuyorsun ki 5070ti alti bu oyunu acmaz dermis gibi. Ben RT 4K vesaire bahsetmeden konusuyorum. Tabii ki 4K RT acik oynamak istiyorsan su an 5090 vesaire lazim ama ben diyorum ki mesela bendeki 4070 super ile fg ile vesaire 2K da akici oynarim. Sen oynayamazsin diyorsan cikinca gorururuz yapacak bir sey yok. Sonucta ikimiz de bilmiyoruz optimizasyon nasil olacak.

2K da akici bir sekilde oynamak sana "tatmin edici" gelmiyorsa o senin doyumsuzlugun olur. 4K RT acik oynamanin hayalini kurmuyor cogu kisi burada. Herkesin amaci oyunu acacak mi pc. Olay bu.

Geri