Digital Foundry : GTAVI Sadece 30FPS Çalışacak! 1152p Render

En son çıkan RT Forced olan oyun ASC shadows dan referans alabilirsin, sistemin o oyunda kaç fps veriyorsa aşağı yukar GTA6 da benzer FPS alıcaksın. İnsanların unuttugu şey RT kapatılmayacakmış bu demek oluyorki 8GB VRAM kartlar ve 1000 serisi GG
Onuda oynamadım. Rt hiç evmem saçma gereksiz bi özellik benim için. 90 vs alsak yeter bakalım en azından

Parası olan PC sistem dizsin en rahat pcde oynanır ps5 ile pcyi karşılaştırmaya gerek yok zaten 7900xt PS kadar neyin kafasını yaşıyorsunuz ? Bütçesi biraz daha orta halli olanda ps5 alır 1080p 60 FPS oynatır gibime geliyor 2k 30 fps

dlss fsr ne varsa kökleriz ultrada oynarız

Parası olan PC sistem dizsin en rahat pcde oynanır ps5 ile pcyi karşılaştırmaya gerek yok zaten 7900xt PS kadar neyin kafasını yaşıyorsunuz ? Bütçesi biraz daha orta halli olanda ps5 alır 1080p 60 FPS oynatır gibime geliyor 2k 30 fps
Ben de aynısını düşünüyorum arkadaşların bahsettikleri ekran kartlarının fiyatı 2 tane ps5 ediyor zaten tartışmaları saçma. Bende ps5 slim var, aynı zamanda PC de var ama performansta 60 verirse eğer sabah akşam oynarım PC’ye çıktığında da Online tarafında veya story moda yama yükler takılırım niye bu kadar birbirlerine girmişler anlamadım.

Ben de aynısını düşünüyorum arkadaşların bahsettikleri ekran kartlarının fiyatı 2 tane ps5 ediyor zaten tartışmaları saçma. Bende ps5 slim var, aynı zamanda PC de var ama performansta 60 verirse eğer sabah akşam oynarım PC’ye çıktığında da Online tarafında veya story moda yama yükler takılırım niye bu kadar birbirlerine girmişler anlamadım.
Millet başkasının oyunu için kendini yiyor :kekw: isteyen istediği yerde oynasın.

Millet başkasının oyunu için kendini yiyor :kekw: isteyen istediği yerde oynasın.
Vallahi öyle oldu parayı adamlar kazanacak derdine biz düştük. Ya tartışılır edilir de hakaret sataşma boyutuna gelmesi yanlış bazı arkadaşlar gerilmiş ondan dedim ben yoksa oyun illa ki tartışılır edilir. Ayrıca şu da var oyunu 1080p 30fps oynatmak için önce ps5 e çıkarmak gibi bir hata yapacaklarını sanmıyorum 60 fps vermesi lazım yoksa saçmalık olur.

Dijital Foundry en detaylı inceleme yapan kanallardan birisi ve fragmanda görüntünün 1152p olarak render alındığını piksel sayarak hesaplamışlar, buna rağmen oyunda birçok ayar kısılmış ve 30 fps ye sabitlenmiş. Forumda birkaç gündür benimle inatlaşan arkadaşlar özellikle gelsin buraya bu iki videoyu baştan sona izlesin.

Önceden dediğim gibi GTA6 tatmin edici seviyede oynamak istiyorsanız 2027 ye doğru RTX 6000 serisi ekran kartı almaya bakın yada RTX 5070Tİ ve üzeri kartı şimdiden hazır edin.
@Vemoxis sen özellikle izle şu videoları
Zaten ilk fragmandan beri 30fps diyorduk.

ilk etapta oynamak isteyenler min xbox series x yada ps5 pro alın keyfinize bakın. Büyük ihtimalle oyun çıkmadan ps6 da çıkabilir

Rtx 6000 serisine gerek yok abartın iyice cp2077 de bile çoğu kart rahat açıyor kips5'in donanımı daha iyi olduğundan bu sefer optimizasyonu iyi şekilde pc'ye çıkartacaktırlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3060ti üstü her türlü 60fps oynatır abartılacak bir şey yok. Gidip en üst seviye ekran kartı almak gereksiz olur

Büyük ihtimalle oyun çıkmadan ps6 da çıkabilir
O belli gibi ya 2027 sonu - 2028 arasında çıkar. PC'ye çıktığı dönem gelir gibi PS6. Genel konsol ömrü 7-8 yıl, konsol desteği de 10 yıl gibi bir şey oluyor zaten. İddialar da vardı 2027 sonrasına tanıtırlar diye. Büyük ihtimal Rockstar da o aralığa getirmeye çalışıyor ki kullanıcılara 3 kere aldırsın oyunu :kekw:
Ps5 de yeter ya. Pro'yu görsel olarak daha güzel görmek isteyen varsa tercih etmeli bence.

PC'niz iyiyse, bekleyemem diyorsanız PS5 alın geçin. Bir süre orada hevesinizi alır, PC'ye geçerseniz Online hesabı taşıyıp.

O belli gibi ya 2027 sonu - 2028 arasında çıkar. PC'ye çıktığı dönem gelir gibi PS6. Genel konsol ömrü 7-8 yıl, konsol desteği de 10 yıl gibi bir şey oluyor zaten. İddialar da vardı 2027 sonrasına tanıtırlar diye. Büyük ihtimal Rockstar da o aralığa getirmeye çalışıyor ki kullanıcılara 3 kere aldırsın oyunu :kekw:

Ps5 de yeter ya. Pro'yu görsel olarak daha güzel görmek isteyen varsa tercih etmeli bence.

PC'niz iyiyse, bekleyemem diyorsanız PS5 alın geçin. Bir süre orada hevesinizi alır, PC'ye geçerseniz Online hesabı taşıyıp.
xbox ps5'e göre daha güçlü biraz. Sadece gta için alacak olan fiyatı uygun olanı alınabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,929
Üyeler
175,130
Son üye
eheydusa
Geri