Arama sonuçları: *

1. bariskarali

PlayStation 4 Hala Alınır mı?

Alınır bence PS nin oyun zevki farklı.
  2. bariskarali

300 TL'ye PlayStation 3 Alınır mı?

Bu fiyata imkansız. Sorunu vardır dikkat et. Yada ilan eskidir.
  3. bariskarali

Ps5 dijital mi diskli mi

Diskli adamdır.
  4. bariskarali

PS4 vs PS4 pro vs Xbox one vs Xbox one S vs Xbox one X

evinde güzel bir tv varsa 4k falan. ps4 pro al geç. Bu iş zevk işi PS4 pro nun zevkini ben xboxta alabiliyorum. PS farklı bişe ya.
  5. bariskarali

7500 liram var, ps5 mi almalıyım yoksa pc’mi toplamalıyım?

CD li ps5 al knk. Keyfine bak. Böyle bişe yok. Müthiş bir cihaz yapmıslar. Kolları falan çok efsane. 7500 TL ye toplacağın sistemden kat kat daha zevk alacağından eminim. 7500 tl ye sistem mi toplacaksın ekipman mı? monitör mü? Eli yüzü düzgün bir ekran kartı zaten 6-7 k :D
  6. bariskarali

Ps vita alınır mı ?

Alınmaz. Bende varda eski zevk vermiyor. Sarmadı geri sattım.
  7. bariskarali

Almanyadaki akraba tarafından kargoya ps5

Tavsiyem kargo ile getirtme. Vergisiyle beraber hemen hemen aynıya gelir.
  8. bariskarali

PS5 İçin Monitör/TV Önerisi

Marka değil model olarak incelemek lazım bu tarz ürünleri. Samsung tabii ki güzel bir mkara çok başarılıda ürünleri var. MEsela SSD gibi. Ama Monitörlerini beğenmiyorum ben. Kuzenim almıştı bi ara Bunu 240hz modelini 3-4 gün sonra geri iade etti.
  9. bariskarali

PS5 İçin Monitör/TV Önerisi

Bu alınacak bir monitör değil bence. Alanlar şikayetci genellikle ghostingten falan.
  10. bariskarali

Sizce XBOX One X,S mu PS4, PS4 PRO mü

Ben şahsen xbox almam. PSnin oyun zevki çok başka. Tabii ki tercih meselesi bu.
  11. bariskarali

Bildiğim kadarıyla üretimi sonlandı ama 2 yıl falan değildir o. en az bi 3-4 yılı var daha bence. Özellikle biizim ülkemiz için. Bizde hala ps3 kullanılıyor :D
  12. bariskarali

ozaman ps4 pro al bence. Çünkü pro lar 4k desteğide var. Çok güzel oyun zevki yaşatır.
  13. bariskarali

4k güzel bir televizyonun varsa kesinlikle ps4 pro al.
  14. bariskarali

playstation 5 mi alsam yoksa xboxmu

Knk zevk meselesi bu. PS5 gerçekten harika bir cihaz. Ama o cihazda biraz lüks ülkemiz için. Oyunlar vs. Ben olsam ps5 alırım. Ama karar senin.
  15. bariskarali

Ps5 Ne Zaman Stoklara Gelir Ve Türkçe Oyun

Yani neden ingilizce öğrenmemekte ısrar ediliyor onu da anlamış değilim. Yanı bunun kendi dilini küçük görmekle alakası yok. Hatta oyun oynamakla alakası yok. Fatih Sultan Mehmet 6 dil bilen bir insandı. Kendi dilini küçük gördüğü için değil dünya ile iletişimini geliştirmek için öğrendi... Sen...
  16. bariskarali

3000'e PS4 PRO alınır mı (oyunlu)

ps4 çok kolay bozulan bişe değil. Ama bozulunca da tamir görmüş ürünler genellikle alınmaz bence. 3000TL az bütce değil. Mutlaka temiz oyun ve çift kollu bulunur.
  17. bariskarali

Tamir görmüşe falan bulasmanı önermem. KArgo ile uğraşmamak için de kendi yaşadığın şehirdeki ilanlara bak. Ayrıca letgo falan oralarada bak.
  18. bariskarali

o fiyatı sıfır 2 yıl tr garantili fiyatı. Sahibindene falan girip biraz göz atarsan zaten çok ilan var. 3000-3500 arası çok daha temiz ve yanında 2 kol oyunlu cihazlar mevcut.
  19. bariskarali

Alınmaz pahalı.
  20. bariskarali

Ps5 Ne Zaman Stoklara Gelir Ve Türkçe Oyun

gta 5 türkiyede yaygın evet ama ne kadarı orjinal ne kadarı korsan?? Bizim burda çarşıda 10 TL ye satılan gta5 varken kimse gidip 150 TL ye almaz. Bak kardeşim hala anlamamakta ısrar ediyorsun. :D Yunanistanı falan örnek gösterip durma Yunanistan Avrupa Birliğinde bir ülke. Para birimi euro...
Top Bottom