o fiyatı sıfır 2 yıl tr garantili fiyatı. Sahibindene falan girip biraz göz atarsan zaten çok ilan var. 3000-3500 arası çok daha temiz ve yanında 2 kol oyunlu cihazlar mevcut.ps4 pro tek başına 4500 civarı zaten. neden dediniz ki ?
kargo ile ilgilenmek istemiyorum o yüzden. ayrıca tamir görmüş falan var 2900 olsa alınır mı peki :/o fiyatı sıfır 2 yıl tr garantili fiyatı. Sahibindene falan girip biraz göz atarsan zaten çok ilan var. 3000-3500 arası çok daha temiz ve yanında 2 kol oyunlu cihazlar mevcut.
Tamir görmüşe falan bulasmanı önermem. KArgo ile uğraşmamak için de kendi yaşadığın şehirdeki ilanlara bak. Ayrıca letgo falan oralarada bak.kargo ile ilgilenmek istemiyorum o yüzden. ayrıca tamir görmüş falan var 2900 olsa alınır mı peki :/
maks 3k bütçesi olan ben: evet bakarımXBOX SERIES S te bakılabilir aslında 2.EL piyasası nasıl?
Çünkü hem yeni nesil hem de SSD li.
zaten letgoda gördüm ben.Tamir görmüşe falan bulasmanı önermem. KArgo ile uğraşmamak için de kendi yaşadığın şehirdeki ilanlara bak. Ayrıca letgo falan oralarada bak.
ps4 çok kolay bozulan bişe değil. Ama bozulunca da tamir görmüş ürünler genellikle alınmaz bence. 3000TL az bütce değil. Mutlaka temiz oyun ve çift kollu bulunur.zaten letgoda gördüm ben.
maks 3k bütçesi olan ben: evet bakarım
zaten letgoda gördüm ben.