3000'e PS4 PRO alınır mı (oyunlu)

KirliKill

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,276
cd oyun yok hepsi dijital. cihazdan gürültü yok. witcher 3, pes 2020 ve Stars wars battlefront ( şu bi ara epicin beleşe verdiği)

tek kol. garantisi yok. amerika cihazı (eurosia değil) ps4 pro 3000 e alınır mı ?

ps4 pro tek başına 4500 civarı zaten. neden dediniz ki ?
o fiyatı sıfır 2 yıl tr garantili fiyatı. Sahibindene falan girip biraz göz atarsan zaten çok ilan var. 3000-3500 arası çok daha temiz ve yanında 2 kol oyunlu cihazlar mevcut.

o fiyatı sıfır 2 yıl tr garantili fiyatı. Sahibindene falan girip biraz göz atarsan zaten çok ilan var. 3000-3500 arası çok daha temiz ve yanında 2 kol oyunlu cihazlar mevcut.
kargo ile ilgilenmek istemiyorum o yüzden. ayrıca tamir görmüş falan var 2900 olsa alınır mı peki :/

kargo ile ilgilenmek istemiyorum o yüzden. ayrıca tamir görmüş falan var 2900 olsa alınır mı peki :/
Tamir görmüşe falan bulasmanı önermem. KArgo ile uğraşmamak için de kendi yaşadığın şehirdeki ilanlara bak. Ayrıca letgo falan oralarada bak.

Biraz pahalı gibi ya.
Tabii yine bütçe 3000 ise maks alınır.

XBOX SERIES S te bakılabilir aslında 2.EL piyasası nasıl?
Çünkü hem yeni nesil hem de SSD li.

zaten letgoda gördüm ben.
ps4 çok kolay bozulan bişe değil. Ama bozulunca da tamir görmüş ürünler genellikle alınmaz bence. 3000TL az bütce değil. Mutlaka temiz oyun ve çift kollu bulunur.

Pahalı hocam ya. 1500 TL daha fazla verip sıfır hem de garantili almak daha mantıklı. İkinci el ve garantisiz ürüne 3k vermek mantıksız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,061
Üyeler
197,813
Son üye
EmR_
Geri