Arama sonuçları: *

1. ddarkbrother

PS4 mü Pcmi? Ps4 alınır mı??

PS oyunlarının fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. O yüzden PC alırdım ben.
  2. ddarkbrother

PlayStation 4'de cpu sıcaklığı görmek mümkün mü

Direkt olarak göreceğin bir özellik yok maalesef.
  3. ddarkbrother

Playstation Kardeş ariyorum

Bruh
  4. ddarkbrother

PS3 Super Slim Kırmızı Ne Kadar Eder?

Dediğiniz gibi o civar ideal. Bazıları en eski fat kasa için 1.5k istiyorlardı :*/
  5. ddarkbrother

PS3 Super Slim Kırmızı Ne Kadar Eder?

Ben bir kaç ay önce super slim model kasamı 850'ye sattım. 1k yaz indirimde 900 küsüre sat. Bu fiyatın üstünü hak eden bir ürün değil çünkü 2020 yılında.
  6. ddarkbrother

Ps5 fiyatı sızdırılmış

Vatan zaten 7999 TL'ye sıralamıştı ürünü yanlış hatırlamıyorsam.
  7. ddarkbrother

GTA 4 neden ps4 de yok ?

Sanırım bende bir sıkıntı var çünkü hiç bir Gta oyununun hikayesini sevemedim oyunları bitirmeme rağmen nedense. Benim için Gta 4 kötünün iyisi olmuştur hep.
  8. ddarkbrother

PS4 PRO ya Taşınabilir HDD bağlama.

Bu videoda bağlamışlar.
  9. ddarkbrother

Ps4 slim oyunları Türkçe yama yapılır mı?

PS tarafında yer alan kitle zaten exclusive oyunlar için tercih ediyor. Bir tarafta game pass var diğer tarafta yüzlerce konsola özel oyun. Xbox'da bu ağırlıklı Halo markası altındaydı. Zaten onun üzerinde popüleriteye ulaşan da olmadı. Bana sorarsanız konsol eskiden çok mantıklıydı. Şimdi ise...
  10. ddarkbrother

2.el Ps4 dijital oyun sorunum

Satıcıdan hesap bilgilerini iste çünkü Psn hesabı üzerinde satın alınan oyunlardır onlar. Daha sonrasında ise şifreyi de değiştirirsin miss.
  11. ddarkbrother

PS4 mü alınmalı PS5 mi?

Her halükarda hangi konsolu alırsan çok fazla oyunlar için para ödeyeceksin. Ps4 alsan 2-3 sene boyunca oyunlarda çok yüksek bir fiyatlandırmaya maruz kalacaksın. Ps3 zamanında da olduğu gibi. Ps5'den bahsetmiyorum bile. Konsol almak hiç mantıklı durmuyor şuan. Alacaksan ps3 al. Yoksa pc'ye...
  12. ddarkbrother

PLAYSTATİON 3 2020 DE Alınır mı? ?

Takılma ona ya. Fark edilmiyor emin ol konsollar arasında. Bu bariz farkı sadece pc ile konsol arasında fark edebilirsin. İçin rahat olsun :)
  13. ddarkbrother

PLAYSTATİON 3 2020 DE Alınır mı? ?

Eğer biriktirip bir ps4 alma şansın varsa daha iyi olur. Ama hiç bir zaman ps3 neslinde ki kadar sağlam oyun serileri çıkmamış diyebilirim.
  14. ddarkbrother

PS4'e Fifa Çıkmaya Devam eder mi??

Aga çarpılcan. Adamlar oyun motorundan tut mekaniklere kadar her şeyi yeniledi. Yapay zekası bile geliştirildi oyunun 19'a göre.
Top Bottom