Neler Yeni

Ps4 slim oyunları Türkçe yama yapılır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
Arkadaşlar ps4 oyunlarına nasıl Türkçe yama yapılıyor biri anlatabilir mi ya da yapilabilir mi

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Yapılmıyor.

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
malesef ki oyun desteklemiyor ise yama yapma gibi bir şansınız yok

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
malesef ki oyun desteklemiyor ise yama yapma gibi bir şansınız yok
işte bu yüzden pc adamdır.bana göre türkiye de bi insan ps/xbox alacaksa ya hazırda oyunları olduğu içindir ya sadece pes oynayacaktır ya xbox game pass gibi bir şey alıcaktır ya da zengindir çünkü öbür türlü ayak üstü seviyorlar insanı bi oyuna 300-400 tl vermek nedir ya aynısı pc de çok daha ucuzken
Mesaj otomatik birleştirildi:

işte bu yüzden PC adamdır.bana göre türkiye de bi insan ps/xbox alacaksa ya hazırda oyunları olduğu içindir ya sadece pes oynayacaktır ya xbox game pass gibi bir şey alıcaktır ya da zengindir çünkü öbür türlü ayak üstü seviyorlar insanı bi oyuna 300-400 TL vermek nedir ya aynısı PC de çok daha ucuzken
bu arada pc yerine konsol alacak olsam kesinlikle xbox alırdım xbox game pass efsane bir şey.10 15 oyuna binlerce para vermek yerine ayda 35-40 tl ver yüzlerce oyun ya çok iyi değil mi

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
işte bu yüzden PC adamdır.bana göre türkiye de bi insan ps/xbox alacaksa ya hazırda oyunları olduğu içindir ya sadece pes oynayacaktır ya xbox game pass gibi bir şey alıcaktır ya da zengindir çünkü öbür türlü ayak üstü seviyorlar insanı bi oyuna 300-400 TL vermek nedir ya aynısı PC de çok daha ucuzken

bu arada PC yerine konsol alacak olsam kesinlikle xbox alırdım xbox game pass efsane bir şey.10 15 oyuna binlerce para vermek yerine ayda 35-40 TL ver yüzlerce oyun ya çok iyi değil mi

Ben PS4 alırken bu Xbox Game Pass olayını bilsem PS4 almazdım ama o zaman bilmiyordum.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan

bu arada PC yerine konsol alacak olsam kesinlikle xbox alırdım xbox game pass efsane bir şey.10 15 oyuna binlerce para vermek yerine ayda 35-40 TL ver yüzlerce oyun ya çok iyi değil mi
PS tarafında yer alan kitle zaten exclusive oyunlar için tercih ediyor. Bir tarafta game pass var diğer tarafta yüzlerce konsola özel oyun. Xbox'da bu ağırlıklı Halo markası altındaydı. Zaten onun üzerinde popüleriteye ulaşan da olmadı. Bana sorarsanız konsol eskiden çok mantıklıydı. Şimdi ise boş bir kutu benim için. Hiç bir zaman bana bilgisayarı hissettirdiklerini hissetiremedi.

PS Plus'da oyun veriyor ama çöp oyunlar oluyor.
Bir çoğu inide zaten :*/

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
PS Plus'da oyun veriyor ama çöp oyunlar oluyor.
uncharted serisini vererek bi kalbimi kazandılar uncharted en sevdiğim oyun serilerinden biri hatta direk en sevdiğim.ama ps olmadığı için alamadım hala da üzülüyorum alamadığım için :( neyse para biriktirip pc de alır oynarım artık napayım

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
uncharted serisini vererek bi kalbimi kazandılar uncharted en sevdiğim oyun serilerinden biri hatta direk en sevdiğim.ama ps olmadığı için alamadım hala da üzülüyorum alamadığım için :( neyse para biriktirip PC de alır oynarım artık napayım

Aynen en güzeli Uncharted serisiydi. Uncharted 4 oynamıştım PS Plus'a gelince yan hesap açıp 14 günlük deneme sürümünü kullanıp oynamıştım.

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
PS tarafında yer alan kitle zaten exclusive oyunlar için tercih ediyor. Bir tarafta game pass var diğer tarafta yüzlerce konsola özel oyun. Xbox'da bu ağırlıklı Halo markası altındaydı. Zaten onun üzerinde popüleriteye ulaşan da olmadı. Bana sorarsanız konsol eskiden çok mantıklıydı. Şimdi ise boş bir kutu benim için. Hiç bir zaman bana bilgisayarı hissettirdiklerini hissetiremedi.

Bir çoğu inide zaten :*/
doğru terimler ps exclusive kendini sattırır fifa sattırır özellikle ama herzaman ps>xbox bu değişmez kalite ve sorunsuzluk sonyde resmen akıyor ve güzel bir tv niz var ise konsolun tadı ap ayrı oluyor

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Aynen en güzeli Uncharted serisiydi. Uncharted 4 oynamıştım PS Plus'a gelince yan hesap açıp 14 günlük deneme sürümünü kullanıp oynamıştım.
ben hiç oynayamadım birilerinden izledim hep.uncharted 2 ve 4 ü 2 şer kere izleyerek bitirdim 1 ve 3 ü 1 er ker bitirdim 3 ü 2 kere de bitirmiş olabilirim hatırlamıyorum çok.ek paket vardı bir de chloe ve bi kız bişiler yapıyodu onu da 1 kere izledim çok hatırlamıyom uzun zaman oldu.

doğru terimler ps exclusive kendini sattırır fifa sattırır özellikle ama herzaman ps>xbox bu değişmez kalite ve sorunsuzluk sonyde resmen akıyor ve güzel bir tv niz var ise konsolun tadı ap ayrı oluyor
ps xbox tan iyidir katılıyorum ama ps oyunları çok pahalı o konuda xbox tek atar açıkçası.game pass ile büyük ilgi topladılar kanka düşün ilk game pas çıktığında rdr 2 bile içindeydi ve ilk ay 6 liraydı düşünsene bi.adam 6 tl ye rdr 2 alıp 1 ayda bitiriyor aboneliği iptal ediyo sonra(ben öyle yaptım rdr 2oynamadım ama game pass for pc yi 1 ay kullanıp bıraktım forza da 30 40 lvl oldum minecraft dungeons da son boss a kadar gelip bıraktım human fall flat oynadım arkadaşlarla falan baya güzeldi açıkçası

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
ben hiç oynayamadım birilerinden izledim hep.uncharted 2 ve 4 ü 2 şer kere izleyerek bitirdim 1 ve 3 ü 1 er ker bitirdim 3 ü 2 kere de bitirmiş olabilirim hatırlamıyorum çok.ek paket vardı bir de chloe ve bi kız bişiler yapıyodu onu da 1 kere izledim çok hatırlamıyom uzun zaman oldu.

ps xbox tan iyidir katılıyorum ama ps oyunları çok pahalı o konuda xbox tek atar açıkçası.game pass ile büyük ilgi topladılar kanka düşün ilk game pas çıktığında rdr 2 bile içindeydi ve ilk ay 6 liraydı düşünsene bi.adam 6 TL ye rdr 2 alıp 1 ayda bitiriyor aboneliği iptal ediyo sonra(ben öyle yaptım rdr 2oynamadım ama game pass for PC yi 1 ay kullanıp bıraktım forza da 30 40 lvl oldum minecraft dungeons da son boss a kadar gelip bıraktım human fall flat oynadım arkadaşlarla falan baya güzeldi açıkçası
ps4 pahalı bu konuda hiç bir şey diyemem xbox deneyimim olmadı hiç sadece fifa oynamıştım kol ps4 kolundan daha iyiydi sadece bunu söyliyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,957
Üyeler
167,579
Son üye
serdaryen
Top Bottom