Arama sonuçları: *

1. D

Konsollarda 30 FPS Daha Akıcı Algısı

Merhabalar efenim yazıma hoşgeldiniz bugün konsollarda 30 fps daha akıcı algısından bahsediceğiz Öncelikle konsollarda 30 fps'in daha akıcı olmasının bir sebebi var evet bunların ilk sebebi şu 1# PC'de eğer 30 fps oynuyorsanız büyük ihtimalle low end bir laptopa veya eski bir PC'ye sahipsiniz...
  2. D

ps4 30 fps yeterli seviyede akıcı mıdır?

isik kanka algı yaratma beğğ
  3. D

Playstation 4 üretimleri ile ilgili açıklama!

kimsenin slim alcağını düşünmem. uçak sesi çıkartıyor diyorlar doğru mudur istik bey
  4. D

Şu an Playstation 4 pro 2. el piyasası nasıl ?

genelden bahsettim hocam 1609336199 ki zaten o oyunlarda normalde ps4 de 40-45 aralığında çalışıyor ama tam 60 olmadığı için dalgalanma olmasın diye 30 a lock luyorlar
  5. D

Şu an Playstation 4 pro 2. el piyasası nasıl ?

ya bişey sorcam ps4 le ps4 pro nun aslında çok bir farkı yokmuş gibi gözüküyor ps4 ün 30 fps verdiği çoğu oyunda ps4 pro da 30 fps veriyor gördüğüm kadarıyla
  6. D

ABD den PS5 Getirsek vergi ne kadar olur?

kutuyu deforme et bi tarafından biraz yırt çiz filan yeni anlınmış gibi gözükmesin sıkıntı yok yırt derken full yırtma tabii
  7. D

Bu fotoğrafa bakıp ülkenin halini görebilirsiniz 🙂

biz her yer çok güzelmi diyoruz bir sıranın 2000 tl ye satılmasından bahsediyoruz bizde biliyoruz ekonominin ne halde olduğunu bunun onla alakası yok bu fırsatçılıktır
  8. D

bu normalmiş gibi davranınca sizi de ben biraz mantık kullanmaya davet ediyorum
  9. D

rx 580 ikinci el boş kutuya 75 lira yazan adam vardı onun bununla tek farkı birinin playstation sırası birinin en azından elle tutulur bir kutu satması
  10. D

Playstation 5 cidden alınır mı?

çoh pahalı :D
  11. D

Playstation Plus Üyeliği Zamlandı!

ciddi olmadığımın farkındasındır insallah bu sefer ünlem koymadım die beni ciddiye almayın arkadaşlar
  12. D

Sony abimizin canı sıkılmış arttırmış 1 2 çokmu :)
  13. D

Niye maaşını dolarlamı alıyorsun (!)
  14. D

İyi Oldu Gençlerimiz bu oyun zehrinden kurtulacak(!) 1604042923 güzel tespit
Top Bottom