Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Ben ps5 ten ziyade series s'e rakip konsol çıkacağını düşünüyorumPs 5 slim pro lite gibi modeller çıkmazmı
Ben ps5 ten ziyade series s'e rakip konsol çıkacağını düşünüyorumPs 5 slim pro lite gibi modeller çıkmazmı
Yanlış anlamışsın.Şuan PS4 Fat kasamı kucağıma aldım ve değerini daha da çok anladım. :')
Yoo.Yanlış anlamışsın.
Sonny şuan 200-300 dolar arası bir konsol çıkarmak zorunda.Yoksa pazar hacmi düşecekslim yerine pro nun üretilmesi daha iyi olmaz mı
satış açısından ucuz olanın kalması daha mantıklı aslında
Mantığa bak :dYoo.
Üretimi olmayan şey nadir bulunur o zamanda fiyatı artar bunu bilmek için çok da akıllı olmaya gerek yok.
Aynen.Mantığa bak :d
PS4'ü satıp PS Vita al o zaman, az bulunuyor sonuçta.
Hocam üretim durduruldu ancak heryer de cayır cayır satılıyor. Bu stoklar ne zaman biter?Sony Interactive Entertainment (SIE), Japonya'da PS4 üretimlernin neredeyse tamamını durdurduklarını açıkladı!
Artık sadece PS4 Slim 500GB modeli üretime devam edecek. PS4 Pro ve PS4 Slim 1TB modelleri artık üretilmiyor.
Bence PS4 Pro üretimini durdurmaları saçma çünkü en güncel konsol oydu. Siz ne düşünüyorsunuz?
(Kaynak : Multiplayer)
Hangi modelden bahsediyorsun? Pro'dan bahsediyorsan onların stoklar azalmaya başladı zaten ama Slim üretiliyor hala.Hocam üretim durduruldu ancak heryer de cayır cayır satılıyor. Bu stoklar ne zaman biter?