Arama sonuçları: *

1. floscy

Ps5 2. El nasıl hızlı satarım

hocam siz iletisim halindesiniz. satin alacak kisi baska sehirdeyse uğraşamaz onlarla yani o yuzden hizli satmak istiyosaniz fiyatı baya düşürmek zorundasiniz
  2. floscy

//Dualsense Tavsiyesi

satici n11 sikinti olmaz gibi
  3. floscy

Ps kol bağlanmıyor....

benim elimde ps4 kolu da var (4-5 yıllık) dualsense kolu da var ikisini de pcye çok rahat bağlayabiliyorum senin derdini tam olarak anlayamadım
  4. floscy

Playstation 5 mi almalyim 3060ti li setup mi

playstation ekosistemi çok masraflı karşılayabilecek kendini doyurabilecek bütçen varsa alabilirsin ama 3060ti bilgisayar ile istediğin herhangi bir şeyi de yapabilirsin
  5. floscy

bu zamanda ps5 alınır mı?

dyinglight 2 350tl güzel düzgün oyunlarla 400 civarları bulur haklısın ama ps 2 katı
  6. floscy

ama oyunlar en aşağı 500-600 lira üstüne dolar euro giderek çıkyıor ve daha da çok çıkacak gibi duruyor oyunların fiyatları 700-800 olacak gibi
  7. floscy

neden peki? ve neden?
  8. floscy

sizce bu zamanda ps5 alınır mı? Ps5'e kurlardan dolayı bir zam söylentisi var ki bence gelecek üstüne ülkemizdeki kurlar o kadar oynak ki pahalı olan oyunlar daha da pahalı olabilir. Sizce ps5 alınır mı?
  9. floscy

ps5 pro tahmini ne zaman çıkar?

sizce ps5 pro ne zaman çıkar veya çıkar mı? Herhangi bir resmi açıklama var mı bilmiyorum
  10. floscy

2. el ps4 pro alınır mı?

yazın almıştım memnun olmadığım için satmadım bütün ps4 özel oyunlarını oynadım zaten onun için almıştım artık ihtiyacım kalmadı ve yeni bir pc toplamak isteidm ondan dolayı sattım test olarak iste 1-disk soketine 5-10 defa cd sok çıkar bir problem var mı kontrol et 2-bi 30 dakika kadr oyun oyna...
  11. floscy

2. el ps4 pro alınır mı?

fiyatı uygunmuş ps4 pro ve 7216b olmasına rağmen gerekli testleri yapmadan alma sakın bende ikinci el almıştım yaklaşık 1-2 ay önce 4000e geri sattım
Top Bottom