rasitozbkk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 210
Başlıkta da yazdığım gibi yurtdışından kendim getirdim ve nasıl hızlı satarım ekstralı ve kuturları ile vereceğim
Hocam sarı siteye koydum mart ayında çıktı zaten kutudan şöyle linki atayım benFiyat olarak ne kadar istiyorsunuz?
Şuan gözükmesi lazım hocam.Link gözükmemekte
Hocam bu fiyata bir sürü ilan var acil ve hızlı satmak istiyorsanız fiyatı düşürmeniz ya da beklemeniz gerekirHocam sarı siteye koydum mart ayında çıktı zaten kutudan şöyle linki atayım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihaz çok temiz o yüzden bu fiyata koydum sürekli yurt dışına çıkıp geliyorum garantilik bir şey olursa zaten aldığım mağaza ile iletişim halindeyim.hocam yanlış anlamayın ama 14kya ps5 var sarı sitede 1 yıl türkiye garantili
senin ki yurt dışı bide yani o fiyatı etmez
Hahahah O na yazdım fakat görmedi mesajı@konsoloyun
Cihaz çok temiz o yüzden bu fiyata koydum sürekli yurt dışına çıkıp geliyorum garantilik bir şey olursa zaten aldığım mağaza ile iletişim halindeyim.
Hahahah O na yazdım fakat görmedi mesajı![]()
Hocam kimse eski sahibine ulaşayım da, o da aldığı ülkedeki mağazaya ulaşsın sonra garantiye göndersin, garantiden geldikten sonra da eski sahibinden gidip alayım diye uğraşmaz bence. Cihazın 1 yıllık olması evet bir avantaj ancak ne yazık ki garantisi yokmuş gibi düşünecektir alanlar. Benim tavsiyem;Cihaz çok temiz o yüzden bu fiyata koydum sürekli yurt dışına çıkıp geliyorum garantilik bir şey olursa zaten aldığım mağaza ile iletişim halindeyim.
Hahahah O na yazdım fakat görmedi mesajı![]()
bence pahalı yazmışsınız 16 16 bucuk civarıdır bunun piyasasıHocam sarı siteye koydum mart ayında çıktı zaten kutudan şöyle linki atayım ben