Arama sonuçları: *

1. G

Pc mi almalıyım ps5 mi

misal ragnarok yakın zamanda gelicek pc ye türkçe yama derdiyle uğraşmazsın modlama olayları var erken erişim oyunlarını oynarsın bu sana kalmış ama oyun fiyatları çok pahalı korsan olayı var benim de konsolum oldu ama şu yatarak oynama mevzusu kadar saçma olay görmedim eğlenceli bile değil...
  2. G

Pc mi almalıyım ps5 mi

pc her zaman konsollardan daha iyidir
  3. G

Helldivers 2 PSN Zorunluluğuna Tepki Yağmuru ! 😡( SONY VAZGEÇTİ )

sony kendi ayağına sıkmış bir yerde r yaptı diye gördüm ama pc communitysi cevabı iyi vermiş
  4. G

Oyun Teknoloji Gündem Haberleri

Ps3 gözüme çarptı çok ilginç
  5. G

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

Frame generationla kurtulur diye düşünüyorum vram problemi oyun pc ye ilk geldiğinde çalışsa şükrederiz muhtemelen sonra updatelerle düzeltirler daha optimum yaparlar
  6. G

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

1080p için 16 gb vram isteyemez
  7. G

2023 yılında psp alınır mı?

bence hayır daha geçen arkadaştan elime aldım psp vitayı çok götürmüyor oyunları seni sarar mı bilmem ama beni acayip sıktı
  8. G

PS4 vs Xbox 360 vs Switch OLED vs PC (Hepsi 2. el biri hariç)

Ne dene yine de her kırdırılmış cihazın performansı düşücek kesinliği yok sonuçta 1692640305 Ne yi yanlışıkla yazdım xd
  9. G

Kırdırılmış 360 ile kırdırılmamış orjinal arasında ben aldığımda çok fark gördüm performans olarak ama her kırdırılmışım performansı aynı mı oluyor bilmiyorum
  10. G

Sakın sakın sakın sakın xbox 360 e kasa dışında alma sakın sakın
  11. G

Sadece 1 oyun için ps4 PRO alınır mı ?

oynama isteğin çoksa evet , sarmayacağını düşünüyorsan yok gibi
  12. G

2023te 2. El Ps4 Pro Alınır Mı?

hocam ps4 pro almayın bence çok eski konsol desteği yok gibi bir şey artık ama verilen ayrıcalıklarda iyi alıp oynayıp sonra zamanı gelince satarsanız iyi olur sonra biraz daha para koyarsınız üstüne ps5 çekersiniz almanyada fiyatlarda düşerse çünkü ps5 pro gibi bir şey çıkıcaktı yanılmıyorsam
  13. G

Playstation 5 Alinir Mi ? ( Cözuldu )

yeni çıkıcak spiderman 2 vs oyunlar için mantıklı olur ama onun dışında mantıklı olmaz beklediğiniz özel sony oyunları varsa alın, yoksa almayın
  14. G

Ps5 mi Pc mi Hangisi?

bu tür sorularda hep pc derdim ama ps5 gerçekten çok ucuz eğer sadece amacınız oyun oynamaksa ps5 alın değilse pc alın
  15. G

PS4 vs toplama PC Hangisini almalıyım sizce?

al anlamında demek istedim ps4 daha mantıklı
  16. G

aynen ps4
  17. G

ya açıkcası bütçeye göre baktığımda ps4 almak daha iyi olur senin için ama eğer ki ben biriktiririm diyorsan ve özel oyun oynamayacağım diyorsan 2. el series s ler satılıyor hem next gen bunu dememin sebebi ps4 gerçekten çok eski bir konsol yeni çıkıcak marvel spiderman 2 gelmeyecek misal ama...
  18. G

Ps4 fat kasa alınır mı ?

amaç özel ps4 oyunları oynamak ise alınır ama değilse alınmaz çok eski bir konsol ps4 seni götürmez yeni çıkıcak marvel spiderman 2 ps4 e gelmeyecek ama diyorsan benim iyi bir pc im var yanına da çekeyim ps4 özel oyunlarını oyniyayim o zaman güzel bir seçim olur
  19. G

Microsoft Xbox vs Sony Dualsense Gamepad Hangisini Tercih Etmeliyim ?

malzeme kalitesi ve ergonomik olarak xbox, daha fazla yenilik bakımından dualsense, ama bana kalırsa tabi eskisi kadar uyumluluk problemi olmasa dualsense de, yine de xbox ı tercih ederdim 1672762722 evet o kadar yazdım bu yorumu ben de yeni gördüm
  20. G

Ilk defa konsol aliyorum ne almalıyım?

böyle komik bir soru sordu mu abin cidden tabi ki series s 2013 te çıkmış bir konsol almak akıl karı değil 1671648714 o kadar çok + sı var ki xboxun hangisi anlatsam bilemiyorum 2013 te çıkmış bir konsolla kapıştırmak benim için utanç verici olur öyle diyeyim ben sana ps4 pro olsa da yine...
Top Bottom