Onun yerine internet kafelerden kiralayıp istediğin oyunu oynamak çok daha mantıklı bence.Sadece 1 oyun için ps4 PRO alınır mı ?
Kesinlikle ,1 haftalık kiralasa işini fazlasıyla görürOnun yerine internet kafelerden kiralayıp istediğin oyunu oynamak çok daha mantıklı bence.
Valla bir kaç site var ama en mantıklısı mahalledeki yere sormak olur. Ps4 kiralama yazarsan çıkar.Önerebileceğin bir yer var mı ?
oynama isteğin çoksa evet , sarmayacağını düşünüyorsan yok gibiSadece 1 oyun için ps4 PRO alınır mı ?
1 oyun için alırsın eline para geçerse uncharted serisini alırsın spiderman alırsın ilerler gider. Gta5 alırsın takılırsın falan filan.Reis
Knk söylediğin oyunları pc de oynadım da The last of us Part 2 için almak istiyorum ama sadece 1 oyun için almakta saçma geliyor kiralamak daha mantıklı geldi1 oyun için alırsın eline para geçerse uncharted serisini alırsın spiderman alırsın ilerler gider. Gta5 alırsın takılırsın falan filan.
Bende pc de oynadım ama hiç ps3 ve 4üm olmadı o yüzden ps4 2.el alsam bile sıfırdan tekrardan oynarım.Knk söylediğin oyunları pc de oynadım da The last of us Part 2 için almak istiyorum ama sadece 1 oyun için almakta saçma geliyor kiralamak daha mantıklı geldi