cLarq 80+ Gold Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 9,426 En İyi Cevap 3 10 Nisan 2023 #14 xd.samet yazmış: Reis bi yer buldum 1 aylık ps 5 kiralama 785 TL sanırım kiralıycam Devamı için tıklayın... Aslında ps5 için güzel rakam ne oyun var.
xd.samet yazmış: Reis bi yer buldum 1 aylık ps 5 kiralama 785 TL sanırım kiralıycam Devamı için tıklayın... Aslında ps5 için güzel rakam ne oyun var.
NoWa 80+ Bronze Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 579 Dahası Reaksiyon skoru 196 İsim samet düzenli 10 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 cLarq yazmış: Aslında ps5 için güzel rakam ne oyun var. Devamı için tıklayın... Oyun varmı yok mu o yazmıyordu Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Nisan 2023 ConquerorXIV yazmış: sistemin iyi değilse kiralayabilirsin. ama ps grafikleri pc kadar iyi değil ayrıca 4k monitörün yoksa pro değil slim model tercih etmelisin. ben kiraladım part 1 ve 2 yi almışken tekrar baştan sona güzel oluyor Devamı için tıklayın... Pc iyi lakin last of us Part 2 pc de olmadığı için kiralamak istiyorum bir yer buldum ps5 aylık 785 tl. İndirimli fiyatı bu arada
cLarq yazmış: Aslında ps5 için güzel rakam ne oyun var. Devamı için tıklayın... Oyun varmı yok mu o yazmıyordu Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Nisan 2023 ConquerorXIV yazmış: sistemin iyi değilse kiralayabilirsin. ama ps grafikleri pc kadar iyi değil ayrıca 4k monitörün yoksa pro değil slim model tercih etmelisin. ben kiraladım part 1 ve 2 yi almışken tekrar baştan sona güzel oluyor Devamı için tıklayın... Pc iyi lakin last of us Part 2 pc de olmadığı için kiralamak istiyorum bir yer buldum ps5 aylık 785 tl. İndirimli fiyatı bu arada