Arama sonuçları: *

1. I

2. El PS5 Dualsense kol alacağım nelere dikkat etmeliyim?

Arkadaşlar 2. El dualsense kol alacağım nelere dikkat etmem gerekiyor? Ayrıca bu kolun kac sürümü var. V1 ,v2 ve v5 gördüm. En sorunsuz iyi olan hangisidir ve kolun yeni versiyon olduğunu nasıl anlayabilirim? Ve bu kollarin birebir sahtesi var mı?
  2. I

35 bin tl ye PS5 PRO ALINIR MI?

Yahu kardeşim 12 sayfa mesaj atilmis herkes kendi fikrini söylemiş bende söylemiştim ilk sayfalarda artık bunun ayrimini senin yapman lazım. Varsa paran hem pc hem ps al sende kurtuk
  3. I

Ps5 slim vs ps5 pro vs pc vs xbox

Pc yoksa pc almak daha mantıklı. Pc varsa bütçe durumuna göre PS5 slim alabilirsin. Durumun varsa ileriye dönük ps5 pro alabilirsin
  4. I

Yani illa pc al demiyorum ama PS alacaksan da 2. El uygun fiyatlı slim al ilerde sıkılınca satarsın. Pcyide yükseltebilirsin bu sana kalmış bir şey
  5. I

Ben sadece Gta 6 için ilerde ps5 slim alacam sonrasında duruma göre tekrar satarım galiba. Özel oyun falan kalmadı spiderman 2 ve The last of us 2 kalmıştı onlarda mart ayina kadar pcye gelecek
  6. I

PlayStation 5 Slim satın alma

Al reis ihtiyacim yok o fiyata bulsam ben bile alırdım 😅
  7. I

PlayStation 5 Slim satın alma

Üründe sorun yoksa cok cok iyi yurt dışından alsan bile tax free ile en düşük 14e alabiliyorsun
  8. I

PlayStation 5 Fiyatları Ne kadar ?

Ithalatci garantili cdsiz olanlar 18500a düşüyor sürekli taksit secenekleri de oluyor. Ara ara kontrol edin amazon genelde indirim yapiyor
  9. I

PlayStation 5 için oyun önerisi

Cdler daha pahalı ps kardeşliğine bakın hocam donanımhaber forumda genelde oyunlari ucuza satiliyorlar
  10. I

🔥 Playstation Oyunları PC'ye Geliyor 🔥

Bu oyunlar için gecen ay ps4 aldım hepsini de oynadim ama pcde oynamak ayrı bir keyifli olacak yüksek ayarlarla 😅
  11. I

6.500 TL'ye 2. el PS 4 Slim 500 GB alınır mı?

Aldım hocam çok da memnunum forumdan ortak oyun hesapları da aldım baya iyi şuan konsola mesafeleydim daha önce hiç almamıştım ama bunu satıp ps5 alabilirim.
  12. I

6.500 TL'ye 2. el PS 4 Slim 500 GB alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. Şu an bulunduğum yerde 6500 TL'ye Slim kasa PS 4 satan biri var. 2 orijinal kol ve GoW, Uncharted, The Last of Us Remastered oyunu bulunuyor. Bu fiyata almak mantıklı mı?
Top Bottom