Arama sonuçları: *

1. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

Tmamm çok teşekkür ederimm
  2. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

Bana 50 atarsın xjxncnslncsl
  3. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

Aynıyız jcmsncmsncks hikayeli oyunlar ile belki alışırım öyle online geçerim bide futbol gibi oyunları kol bilsem bile beceremem o kadar kötüyüm yani
  4. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

O yüzden hikayeli oyun oynicam jfmsbcsknf online da ezerler beni
  5. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

Ya ben oynayamiyorum kii sen kazanırsın
  6. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

Evet o yüzden de konsol istiyorum zaten anladın nxsmncsmcnsk
  7. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

Uzatan sen oluyorsun burda konumun cevabını ver git yok PC al tak PC de oyna fln onların cevabını verdim zaten tekrar yazmaya gerek yok
  8. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

Tamam o zaman o konu ile ilgili diyin önceki yazılar da neden böyle yapmak istediğimi istemediğimi de yazdım yani
  9. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

Ben sadece PC de oynamak istemiyorum veya PC takmak istemiyorum param benim param yani ben hem süs olarak da istiyorum hem de zevk için satmicam da zaten oynamasam bile orda durmasını da isterim ama oynicam çünkü öyle keyif alıyorum
  10. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

Söz oynicam jckznxksncsk
  11. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

Bazılarının bence anlamama kıtlığı var
  12. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

Yıllardır bilgisayar başındayım zaten sıkıcı geliyor ben rahatça oyun oynamak istiyorum dev televizyon başında yani bana bi sihirli dünya katıyor odamda hoparlör ile puf koltuk ile rahatça dev ekranda sanki oradaymış gibi huzur veriyor kolun titremesi bile beni güzel hissettiriyor beni oyuna...
  13. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

Onu yapmasını biliyorum da bilgisayar başında değil de televizyonun başında dev ekran puf koltuğum da oynamak sessizce daha rahat mutlu edici geliyor 1743710750 Sen nasıl bi harikasın yakupum
  14. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

Hemm anladımm tmam teşekkür ederim
  15. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

Yani sadece ps5 slim almak en mantıklısı 1743710521 Zaten var söylemiştim PC den sıkılmıştım yazmıştım
  16. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

Ama mesela cdli alcam ps5 de bulunmayan eski oyunları diyelim onları oynayabiliyor muyum yoksa o oyunun ps5 için olanı olması lazım mı
  17. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

Bide ps5 slim alam değil mi ve cdli almak mantıklı mı yoksa gereksiz mi sadece ps5 slim alsam yeter yani 1743710255 Anladım ben genel olarak dediğim gibi tomb rider gibi oyunlar oynamak istiyorum
  18. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

İyi bı yerden alsam yani sorun olmaz
  19. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

Yani en iyi şekilde ps5 almak en mantıklısı 2. El ps5 alsam sizce sorun olur mu
  20. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

O zaman PS 5 alam çok para harcayasim yoktu ama en azından en iyisi olsun rahat olsun PS 5 ile bütün oyunları rahatça oynarım demi hikayeli fln 1743709511 Şimdi zevk meselesi yani nedense xbox daha samimi bi konsol geliyor
Geri