Arama sonuçları: *

1. n7cati

Çakma dualshock 4 alınır mı?

Hissiyat farkı çok olur ayrıca 2-3 ayda bozuluyor çoğu bunu bilerek al yani kesin olarak bozulacak haberin olsun.
  2. n7cati

GÜRCİSTANDAN PS5 ALMAK MANTIKLI MI?

Alınır hocam ben arkadaşa aldırmıştım çift kol çok uyguna gelmişti
  3. n7cati

Bilgisayarım ps5 gücünü veiri mi

tabii ki ps5 her türlü daha iyi aynı performansı vermez
  4. n7cati

Arkqdaslar ps5 digital aldim kargoda kola nasil alisirim ilkndeneyimim ?

Bence ps5 alıp klavye mouse bağlayıp oynamak cok mantıksız , onun yerine kontrolcüye alışsın. Hem zaten çok zor değil 3-4 ayda alışır
  5. n7cati

DualShock 4 Pcye bağlayınca kapanmayan ekran klavyesi

Selamlar bugün bluetooth adaptör aldım ve ps4 kolunu pcye bağladım fakat bağlantıyı kesince ekrana dualshock 4 klavyesi geliyor ve kapatamıyorum , normalde dualshock 4'te share+ps4 sembolüne basılı tutunca kapanıyor bende öyle yaptığım için ps4 logosuna basınca bu klavye açılıyor bunun nasıl...
  6. n7cati

Ps4 Nereye Tamir Ettirebilirim?

Selamlar , 2015 Yılında Almanyadan Playstation 4 slim fat kasa almıştım 1 saatlik indirimden 600₺ye almıştım herneyse işte ben bunu 5 sene felan kullandım 2020 yılında fansesi çok yüksek çıkmaya başlamıştı , ve ps kasıyordu baya , ps4 tamir eden biryere götürdüm ama doğru düzgün tamir...
  7. n7cati

PS4 vs toplama PC Hangisini almalıyım sizce?

Benimde tam bilgim yok ama cihazın yazılımı ile oynuyorlar diye biliyorum, ayrıca galiba sana bi flash bellek veriyorlar onu takıp çalıştırıyorsun bu sayede kırılıp yüklenen oyunları oynayabiliyorsun diye biliyorum. Youtubeda felan detaylı videoları vardır büyük ihtimalle bi bak istersen
  8. n7cati

PS4 vs toplama PC Hangisini almalıyım sizce?

Apu sistem alacağıma ps4 alır keyfime bakarım dostum çok daha iyi en azından bir sürü oyun oynarım
  9. n7cati

Psnden ' siteden veya ps4den satın alım yapamıyorum?

Hem siteden hem ps4ün kendi içinden denedim bir oyun almaya çalışıyorum fakat wc-34736-3 hatasını veriyor veya kartınızın süresi doldu yazıyor , farklı kartlarla denedim yine olmadı , adreste tüm kısımları doldurdum ve türkçe karakter kullanmadım ama hala aynı hatayı alıyorum nasıl çözebilirim...
  10. n7cati

Ps5 için televizyon önerisi alabilir miyim

hocam 2 seçenekde fiyat olarak aynımı
Top Bottom