Arama sonuçları: *

1. rasitozbkk

Yurtdışından aldığım ps5 in internetten garantisni öğrenme

Selamlar garanti kağıdını bulamıyorum. Yurtdışından almıştım fakat internet üzerinden seri numarası ile vs bulabilirmiyim ? 1731660435 bilen var mı ?
  2. rasitozbkk

Yurt dışı ps5 pro mu yurt içi ps5 slim mi

pro al
  3. rasitozbkk

Ps5 2. El nasıl hızlı satarım

En hızlı nasıl olcaksa artık o şekil satmaya çalışıcam
  4. rasitozbkk

Hocam dediğinizi düşünücem hatta uygulayacağım. Ps kol ve oyunu ayrı satacağım bakalım daha hızlı ve kârlı olacak mı 1731248275 Orda fazla bir çevrem yok
  5. rasitozbkk

Cihaz çok temiz o yüzden bu fiyata koydum sürekli yurt dışına çıkıp geliyorum garantilik bir şey olursa zaten aldığım mağaza ile iletişim halindeyim. 1731247246 Hahahah O na yazdım fakat görmedi mesajı :)
  6. rasitozbkk

Şuan gözükmesi lazım hocam.
  7. rasitozbkk

2.el yurtdışı ps5 ne kadar eder

Hocam satıyorum ben nakit ihtiyacı var pc ye geçicem https://shbd.io/s/oVWqvHef
  8. rasitozbkk

Hocam sarı siteye koydum mart ayında çıktı zaten kutudan şöyle linki atayım ben 1731246917 https://shbd.io/s/oVWqvHef
  9. rasitozbkk

PlayStation 5 önerisi

Ben satıyorum ekstralı
  10. rasitozbkk

İthalatçı garantili ps5 pro vs Pc

Almak istersen daha 1 sene dolmamış ekstralı ps5 var satıyorum
  11. rasitozbkk

Başlıkta da yazdığım gibi yurtdışından kendim getirdim ve nasıl hızlı satarım ekstralı ve kuturları ile vereceğim
  12. rasitozbkk

Yurtdışından PlayStation Aldım

Alacağım taxfree ile 13k.gibi bir fiyat 1696394612 Bana aldığım yerden belge verdiler gumrukteki memurlara imzalatmam için onu imzalatip geri getirixem ve mağazadan iade alicam
  13. rasitozbkk

Araçla gecicem 1696362228 Peki tax free aldıktan sonra veya önce gümrük vergisi vs falan istenir mi ?
  14. rasitozbkk

Hamzabeyli sınır kapısından gecicem maps da baktım ama göremedim tax free nasil olcak çok kafam karıştı :/
  15. rasitozbkk

Upppp
  16. rasitozbkk

Arkadaşlar herkese merhaba ! Bulgaristan'dayım ve burdan PS5 aldım. Aldığım yerin adı Teknopolis. Aldığım yerde pasaporta işletip Tax free yaptırdım. (Bana kısaca 3 ay içinde Türkiye'ye gidip 6 ay içinde gelirseniz mağazadan gelip vergi iadesi olur dendi) Asıl sorum, gümrükte tax free muhabbeti...
Top Bottom