Arama sonuçları: *

1. Y

playstation 4 slim + drive club + gta 5 için 7000 lira nasıl sizce?

8. nesili tamamen es geçen birisiyim hocam. series s'e 8-9k daha mantıklı olabilir tabi dediğiniz gibi ama amacım güncel oyun kovalamak değil. elimde rtx 3060 var aslında.
  2. Y

Hocam Series S yerine PS4 tercih etme sebebim koleksiyon yapma merakım. Disk koleksiyonu yapma hevesim var. 1726562607 Tek kol hocam. 2116 CUH ve 1 TB. 1726562634 Hocam bildiğim kadarıyla spot'lar zaten 6 bandına kendi alıyor. Bence biraz düşük söylediniz piyasayı. 1726562750
  3. Y

BU KOL ORJİNAL MI? Ps4

orijinal.
  4. Y

sorum başlıkta belli.
  5. Y

Pc mi? Playstation 5 mi?

Kesinlikle PS5
  6. Y

Ps 3 veya 4 kol onerisi 300tl alti

PS4 için çok zor.
  7. Y

PlayStation 4 slim 500 gb için disk önerisi

https://www.akakce.com/harddisk/en-ucuz-toshiba-2-5-2-tb-l200-hdwl120uzsva-sata-3-0-5400-rpm-hard-disk-fiyati,565742447.html
  8. Y

PlayStation 4 slim 500 gb için disk önerisi

1 tb hdd yetmez. ssd ye gerek yok, 2 tb hdd tercih etmelisin veya keyfine bağlı olarak 4.
  9. Y

Death Stranding Special Edition ikinci el ne kadar eder?

Buraya konu açtıktan sonra sahibindene ilan açtım ürünü almadan. 400 fiyat belirledim, 1 saat içerisinde 2 kişi yazdı. Birisi 280 diğeri 300 teklif etti. 300 teklif eden ile pazarlıkla 330'a anlaştık. Ürün satıldığında buradaki oyunu satın aldım ve kargoya verdim. 130 lira da harçlığım olmuş oldu.
  10. Y

Alıp satmak için almayı düşünüyorum. Oyunun sıkıcılığından haberim var gibi :( Ki ben zaten tlou2'den bile sıkılıyorum yer yer :((
  11. Y

Daha sakin bir yerde yaşıyorum ama sahibinden ve dolapta satış yapabilirim.
  12. Y

200 liraya ilan buldum yaşadığım semtte alıp satabilir miyim kolayca sizce?
  13. Y

Sorum başlıkta yer alıyor. Ürün içeriği temiz kullanılmış CD ve steelbook Edition. Sizce ne kadar eder?
  14. Y

PSN PS4 FiFA 22 250Tl

PS5 sürümü olmasın o? Özel ara sahnelerin falan olduğu sürüm? Bu büyük ihtimalle Basic - PS4 sürümüdür ve PS5de de çalışır.
  15. Y

sizce bu ps4 alınır mı ?

Özel mesaj ile iletiyorum hocam.
  16. Y

sizce bu ps4 alınır mı ?

parlak < mat < ince tercih edilmelidir.
  17. Y

sizce bu ps4 alınır mı ?

Ps üyeliği sadece online oyunları online serverlarda oynamak içindir. yani: battlefield 5'e sahipsin, hikayeyi oynarsın ama online oynayamazsın eğer üyeliğin yoksa. ayrıca ps üyeliği sayesinde avantajlı indirimler ve aylık 2-3 oyun hediyesine sahip olabilirsin not: bedava verilen oyunları...
  18. Y

PS4 Slim Alınır mı??

Hocam sıfır takıntın var mı?
  19. Y

Yan Sanayi Kolların Bluetooth ve Şarj Performansı

Orijinal Ds4 500-750'ye bulunabiliyor. Envai çeşit markadan alınırsa bu fiyat 150-250'ye kadar düşebilir. Onların performansları nasıl olur? Kullanan varsa bilgilendirebilir mi?
Top Bottom