Nerde ikamet ediyorsun istanbulda oturuyorsan kolayca satarsın200 liraya ilan buldum yaşadığım semtte alıp satabilir miyim kolayca sizce?
Al o zamanDaha sakin bir yerde yaşıyorum ama sahibinden ve dolapta satış yapabilirim.
Alıp satmak için almayı düşünüyorum. Oyunun sıkıcılığından haberim var gibi Ki ben zaten tlou2'den bile sıkılıyorum yer yer (Al o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyundan sıkılmayasın izledin mi videolarını
Satmak için alınmazAlıp satmak için almayı düşünüyorum. Oyunun sıkıcılığından haberim var gibi Ki ben zaten tlou2'den bile sıkılıyorum yer yer (
Aldığın zaman yüksek fiyata satamazsın verdiğin parayı geri almış gibi olucanneden?
Oyunun fiyatı 200 TL civarında Steelbook olması oyunun daha hızlı satılmasını yada 50 TL fln kâr getirmesini sağlayabilir ben olsam böyle bir al sat işine girmezdim bu arada hangi şehirde yaşıyorsun ve ilanı merak ettim.Sorum başlıkta yer alıyor. Ürün içeriği temiz kullanılmış CD ve steelbook Edition. Sizce ne kadar eder?
Buraya konu açtıktan sonra sahibindene ilan açtım ürünü almadan. 400 fiyat belirledim, 1 saat içerisinde 2 kişi yazdı. Birisi 280 diğeri 300 teklif etti. 300 teklif eden ile pazarlıkla 330'a anlaştık. Ürün satıldığında buradaki oyunu satın aldım ve kargoya verdim. 130 lira da harçlığım olmuş oldu.Oyunun fiyatı 200 TL civarında Steelbook olması oyunun daha hızlı satılmasını yada 50 TL fln kâr getirmesini sağlayabilir ben olsam böyle bir al sat işine girmezdim bu arada hangi şehirde yaşıyorsun ve ilanı merak ettim.