Neler Yeni

2. El PlayStation 4 slim ne kadar eder

Alperrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Alper
series s i sıkılıp sattıysanzı ps4 de kanser olmanız garanti üstüne ps4 ün 2.el alacagınız için çok fazla masrafı var
PS4 ü oyunları için aliyom xbox ıda 2. El almıştım içindeki çoğu oyunu pcde oynabildiğim için sıkıldım

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Ali Mert Okuducu
Series s sıktıysa ps4den ne bekliyorsunuz tam olarak?

asko56

80+ Silver
PS4 ü oyunları için aliyom xbox ıda 2. El almıştım içindeki çoğu oyunu pcde oynabildiğim için sıkıldım
tamamda dostum ps4 ün tüm oyunları pc ye geldi zaten tek gelmeyen pc ye spiderman 2 ile last of us 2 kaldı 2 oyun için deymez ps4 almaya pc yi güncelle daha iyi

Vesselam

80+ Bronze
Arkadaşların dediği mantıklı bu arada hocam ps4te sıkıyor bir süre sonra hatta 5te onun yerine PC yükseltmek daha mantıklı ama eş dostla FIFA falan atacaksaniz ayrı tabi

Alperrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Alper
tamamda dostum ps4 ün tüm oyunları pc ye geldi zaten tek gelmeyen pc ye spiderman 2 ile last of us 2 kaldı 2 oyun için deymez ps4 almaya pc yi güncelle daha iyi
PC güncel zaten, PS4 de CD oyunları takaslayıp bedavaya yeni oyun oynamak amacım last of us 2 yi bayadır bekliyorum zaten sıkılırsam hemen satarım piyasası var hayla

asko56

80+ Silver
PC güncel zaten, PS4 de CD oyunları takaslayıp bedavaya yeni oyun oynamak amacım last of us 2 yi bayadır bekliyorum zaten sıkılırsam hemen satarım piyasası var hayla
bence siz kendinize masraf kutusu arıyorsunuz güncel bir pc niz varsa onu daha iyi hale getirmeye çalsıın derim 7000 tl ile pc ye çok şeyler alınır

Alperrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Alper
bence siz kendinize masraf kutusu arıyorsunuz güncel bir pc niz varsa onu daha iyi hale getirmeye çalsıın derim 7000 tl ile pc ye çok şeyler alınır
Fikriniz için sağolun ama ben bunu aldığım fiyata yine satarım masraf yapmam

Top Bottom