- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yer neresi hocamhocam dm gelin bende var ucuza bırakayım
Yer neresi hocamhocam dm gelin bende var ucuza bırakayım
İstanbulYer neresi hocam
PS4 ü oyunları için aliyom xbox ıda 2. El almıştım içindeki çoğu oyunu pcde oynabildiğim için sıkıldımseries s i sıkılıp sattıysanzı ps4 de kanser olmanız garanti üstüne ps4 ün 2.el alacagınız için çok fazla masrafı var
Pcde olmayan oyunlar için ps5de alabilirim ama oyunları gereksiz pahalıSeries s sıktıysa ps4den ne bekliyorsunuz tam olarak?
tamamda dostum ps4 ün tüm oyunları pc ye geldi zaten tek gelmeyen pc ye spiderman 2 ile last of us 2 kaldı 2 oyun için deymez ps4 almaya pc yi güncelle daha iyiPS4 ü oyunları için aliyom xbox ıda 2. El almıştım içindeki çoğu oyunu pcde oynabildiğim için sıkıldım
PC güncel zaten, PS4 de CD oyunları takaslayıp bedavaya yeni oyun oynamak amacım last of us 2 yi bayadır bekliyorum zaten sıkılırsam hemen satarım piyasası var haylatamamda dostum ps4 ün tüm oyunları pc ye geldi zaten tek gelmeyen pc ye spiderman 2 ile last of us 2 kaldı 2 oyun için deymez ps4 almaya pc yi güncelle daha iyi
bence siz kendinize masraf kutusu arıyorsunuz güncel bir pc niz varsa onu daha iyi hale getirmeye çalsıın derim 7000 tl ile pc ye çok şeyler alınırPC güncel zaten, PS4 de CD oyunları takaslayıp bedavaya yeni oyun oynamak amacım last of us 2 yi bayadır bekliyorum zaten sıkılırsam hemen satarım piyasası var hayla
Fikriniz için sağolun ama ben bunu aldığım fiyata yine satarım masraf yapmambence siz kendinize masraf kutusu arıyorsunuz güncel bir pc niz varsa onu daha iyi hale getirmeye çalsıın derim 7000 tl ile pc ye çok şeyler alınır