Arama sonuçları: *

• Users: Asag
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Asag

Series X vs RTX 3090 Sistem

3090 gereksiz olur bence.
  2. Asag

Xbox One S alınır mı?

Evet evet, vazgeçtim zaten. Alırsam PS4 Pro alıp evdeki 4K televizyonda takılır öbür türlü konsol pek düşünmüyorum. Teşekkürler.
  3. Asag

Xbox One S alınır mı?

Tamam şimdi tak etti doğru diyorsunuz.
  4. Asag

Xbox One S alınır mı?

Evet 5600XT sistemim var fakat konsol deneyimlemek istemiştim, gerçi dediğin gibi bir kol alıp yine istediğim oyunların çoğunu PC'de oynama şansım var.
  5. Asag

Xbox One S alınır mı?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_m%C4%B1crosoft-xbox-one-s-1tb-all-digital-fortnite-oyun-konsolu-1206317.html#product-ratings
  6. Asag

Xbox One S alınır mı?

İkinci el istemiyorum kanka. Teşekkürler yorumun için.
  7. Asag

Xbox One S alınır mı?

Teşekkürler.
  8. Asag

Xbox One S alınır mı?

Selamlar, aslında ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyordum fakat bilgisayar üzerinden genellikle günlük işlerimi yapıyorum ve sistemim bana fazlasıyla yeterli geliyor. Bu yüzden konsol almayı düşünüyorum. Oyunlara pek para vermek istemiyorum ve gamepass fırsatından yararlanacağım, çok oynamak...
  9. Asag

Xbox One S alınır mı?

Peki, sağ ol. Bir de Xbox orijinal kol nereden bulabilirim?
  10. Asag

Xbox One S alınır mı?

Teşekkürler.
  11. Asag

Xbox One S alınır mı?

Pek araştırmadım, ikinci el mi almak daha mantıklı? Sıfır mı? Cidden PS'ler hakkında az da olsa bilgim var fakat Xbox için ne kadar verilir, sıfır mı ikinci el mi bilmiyorum. Öneriniz nedir? 1609662075 @Barış Yalçın 1609662503 @isikt11 bilgin var mı? PS4 oyunlarına pek para vermek istemiyorum...
  12. Asag

Xbox One S alınır mı?

Eski ekran kartımı ve PS3'ümü satıp ekran kartımı upgrade etmeyi düşünüyordum fakat PC'yi pek fazla oyun amacıyla kullanmıyorum. Sizce Xbox One S almak mantıklı mı? Xbox serilerini pek bilmiyorum, alınabilir olanlar hangisidir?
  13. Asag

Takas ile forza horizon 4 ü kaç TL ye alabilirim?

A2 Türkçe kanka hiçbir şey anlamadım. @isikt11 belki yardımcı olur.
  14. Asag

XBOX ONE S Alınır mı?

Kanka Xbox alasım geldi ne yaptın sen? 😍
Top Bottom