Neler Yeni

Xbox One S alınır mı?

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Selamlar, aslında ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyordum fakat bilgisayar üzerinden genellikle günlük işlerimi yapıyorum ve sistemim bana fazlasıyla yeterli geliyor. Bu yüzden konsol almayı düşünüyorum. Oyunlara pek para vermek istemiyorum ve gamepass fırsatından yararlanacağım, çok oynamak istediğim bir oyun olursa alacağım. One S sizce nasıl bir tercih olur?

Fiyat : 2699 ₺

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Selamlar, aslında ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyordum fakat bilgisayar üzerinden genellikle günlük işlerimi yapıyorum ve sistemim bana fazlasıyla yeterli geliyor. Bu yüzden konsol almayı düşünüyorum. Oyunlara pek para vermek istemiyorum ve gamepass fırsatından yararlanacağım, çok oynamak istediğim bir oyun olursa alacağım. One S sizce nasıl bir tercih olur?

Fiyat : 2699 ₺
şahsen bende 2. el garantili bir one s almayı planlıyorum
benimde pc ödev işlerini görüyor
oyun için gamepass çok mantıklı bence de
bir de çekilişten 6-7 hesap kazandım her birinde oyunlar var ac valhalla odyssey avengers fifa 21 cod cold war vs.
bunları kazanmışken one s almak mantıklı geldi
BENCE AL
ama eğer 2700 bütçen varsa 2. düşünorsan one x bulabilirsin belkş

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şahsen bende 2. el garantili bir one s almayı planlıyorum
benimde pc ödev işlerini görüyor
oyun için gamepass çok mantıklı bence de
bir de çekilişten 6-7 hesap kazandım her birinde oyunlar var ac valhalla odyssey avengers fifa 21 cod cold war vs.
bunları kazanmışken one s almak mantıklı geldi
BENCE AL
ama eğer 2700 bütçen varsa 2. düşünorsan one x bulabilirsin belkş
İkinci el istemiyorum kanka.
Teşekkürler yorumun için.

Beren

80+ Gold
Senin sistemin yanlış hatırlamıyorsam iyiydi zaten.
Xbox'ta exclusive bi' elin tırnağını geçmez (Hatta yok diye biliyorum) ve GamePass sistemi bilgisayarda da var. Tabii Xbox'ta ki birkaç iyi oyun PC GamePass'in de yok. Fakat bunun için Xbox almaya değmez bence. Tabii karar senin yine de.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Senin sistemin yanlış hatırlamıyorsam iyiydi zaten.
Xbox'ta exclusive bi' elin tırnağını geçmez (Hatta yok diye biliyorum) ve GamePass sistemi bilgisayarda da var. Tabii Xbox'ta ki birkaç iyi oyun PC GamePass'in de yok. Fakat bunun için Xbox almaya değmez bence. Tabii karar senin yine de.
Evet 5600XT sistemim var fakat konsol deneyimlemek istemiştim, gerçi dediğin gibi bir kol alıp yine istediğim oyunların çoğunu PC'de oynama şansım var.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,504
İsim
Mert Can Ergün
5600xt li sistemin var gidip xbox mı alıcaksın yazık olur pc si olan insan gidip de xbox almaz ps alır ps4 kutulu oyunları pahalı değil olmadı cihazı kırık yaptırıp uygun bir fiyata onlarca oyun yükletirsin kendinde yapabilirsin internetten ps4 oyunları indirip ps4 e kurup keyfine bakmak exclusive oyunları çok iyidir

• Hahaha
Reaksiyonlar: Asag
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,144
Üyeler
159,580
Son üye
suleyman cakir 121212
Top Bottom