daha geçen sattığım kasaya takas geldi arkadaş geldi çift kol ile başa baş takas dedi sonra tek kol başa baş çift kol ile yaparsam üste nakit istedi kasanın piyasası 9 10 bandı bana çift kol piyasası 12.5k lafı yaptı o yüzden alabiliyorsan al ama ben takası sonra kendim kabul etmedim inanılmaz sesli çalışıyordu kontrol et biYakın bir arkadasim bana xbox one s çift kol ikinci el 8k teklifi verdi sizce nasıl teklif alınır mı
Hocam arkadaşlığınızı sorgulamaya başlasan iyi olur çünkü sarı siteye gidip bakabilirsin 6kya rahatca bulunuyor zatenYakın bir arkadasim bana xbox one s çift kol ikinci el 8k teklifi verdi sizce nasıl teklif alınır mı
şubat ayında series s vardı o fiyataYakın bir arkadasim bana xbox one s çift kol ikinci el 8k teklifi verdi sizce nasıl teklif alınır mı
5kya bile buldumHocam arkadaşlığınızı sorgulamaya başlasan iyi olur çünkü sarı siteye gidip bakabilirsin 6kya rahatca bulunuyor zaten
İkinci el series s bulunur bir tık üstüneYakın bir arkadasim bana xbox one s çift kol ikinci el 8k teklifi verdi sizce nasıl teklif alınır mı
Bazılarını açıyor bazılarını açmıyor listesi vardı onun starfield, indiana jones açmıyor aklıma bunlar geldiPeki reisim bu konsol 2023-25 oyunlarını kaldırır mı
Çok ucuz olmadıkça alınmaz, çok eski, yavaş ve güncel oyunları almayan bir konsol. O fiyatı ise asla vermezdim 4-5K bandı ideal o konsola. 6K verecek olsam gider PS4 bakarım mesela ya da 8K verecek olsam Series S bakarım.Yakın bir arkadasim bana xbox one s çift kol ikinci el 8k teklifi verdi sizce nasıl teklif alınır mı
Yok tekrar sordum one s diyorOne s için fahiş bir fiyat o muhtemelen series s demek istedin
Tamamdır sağolasın reisÇok ucuz olmadıkça alınmaz, çok eski, yavaş ve güncel oyunları almayan bir konsol. O fiyatı ise asla vermezdim 4-5K bandı ideal o konsola. 6K verecek olsam gider PS4 bakarım mesela ya da 8K verecek olsam Series S bakarım.