Herkese merhaba xbox One S Buldum uygun fiyata sizce alınır mı
xbox alınmaz kötü konsolHerkese merhaba xbox One S Buldum uygun fiyata sizce alınır mı
Yakın bir arkadaşım 5-6 seneden beri konsol kullanıyor baya memnun uyguna yeni nesil buldu bir tane aldı hemen Xbox kolu felan rahat şans verilebilir bence bende ps sevmiyorum kolu felan çok ağırxbox alınmaz kötü konsol
nerenden uydurdunxbox alınmaz kötü konsol
kendim 10 yıldır xbox kullanıyorum sunada series s kullanıyorum xbox one serisine oyun çıkmıyor artık üstüne xbox one a oyun oynamak istersen gamepass aboneligi alman lazım oda zaten 800 tl aylık capish konsoldan daha fazla abonelige vermen gerekiyor o yüzden xbox deadnerenden uydurdun
5-6 sene önce word dü çünkü 3 yıllık gamepass aboenligini 500 tl ye yapabiliyordun ardık abonelik yapmak senelik 9500 tl ölü konsolYakın bir arkadaşım 5-6 seneden beri konsol kullanıyor baya memnun uyguna yeni nesil buldu bir tane aldı hemen Xbox kolu felan rahat şans verilebilir bence bende ps sevmiyorum kolu felan çok ağır
oyunları var zaten bende arkadaş verdi gamepass almayacağımkendim 10 yıldır xbox kullanıyorum sunada serieskullanıyorum xbox one serisine oyun çıkmıyor artık üstüne xbox one a oyun oynamak istersen gamepass aboneligi alman lazım oda zaten 800 tl aylık capish konsoldan daha fazla abonelige vermen gerekiyor o yüzden xbox dead
ne verdi oyunoyunları var zaten bende arkadaş verdi gamepass almayacağım
bu modeller sorunlu alınmaz.Herkese merhaba xbox One S Buldum uygun fiyata sizce alınır mı