Xbox One S Buldum Alınır mı

xbox alınmaz kötü konsol
Yakın bir arkadaşım 5-6 seneden beri konsol kullanıyor baya memnun uyguna yeni nesil buldu bir tane aldı hemen Xbox kolu felan rahat şans verilebilir bence bende ps sevmiyorum kolu felan çok ağır

nerenden uydurdun
kendim 10 yıldır xbox kullanıyorum sunada series s kullanıyorum xbox one serisine oyun çıkmıyor artık üstüne xbox one a oyun oynamak istersen gamepass aboneligi alman lazım oda zaten 800 tl aylık capish konsoldan daha fazla abonelige vermen gerekiyor o yüzden xbox dead
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yakın bir arkadaşım 5-6 seneden beri konsol kullanıyor baya memnun uyguna yeni nesil buldu bir tane aldı hemen Xbox kolu felan rahat şans verilebilir bence bende ps sevmiyorum kolu felan çok ağır
5-6 sene önce word dü çünkü 3 yıllık gamepass aboenligini 500 tl ye yapabiliyordun ardık abonelik yapmak senelik 9500 tl ölü konsol

kendim 10 yıldır xbox kullanıyorum sunada serieskullanıyorum xbox one serisine oyun çıkmıyor artık üstüne xbox one a oyun oynamak istersen gamepass aboneligi alman lazım oda zaten 800 tl aylık capish konsoldan daha fazla abonelige vermen gerekiyor o yüzden xbox dead
oyunları var zaten bende arkadaş verdi gamepass almayacağım

Geri