2026 da xbox one alınır mı?

benim bildigim 512 var sadece ama gene bi bakayim
buyuk ihtimalle biraz daha bekleyip ustune para koyup series x alacagim gibi duruyor suanlik
1tb lık versiyonları var s in x in fiyatları ne bilmiyorum ama ps5 te yakın fiyatlardaydı sanırsam

Microsoft öyle demiyor ama sen bilirsin yine, başkalarına yanlış bilgi verme yeter.

Alıntıyı görüntüle
hayatında hiç xbox kullandı mı ya ahahha bana gamepass'in fotosunu atmış yarmaaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tr fiyatlandırması aboneliğinde de geçerli mi büyük hoca ya bu biliyor herşeyi :D x box one s aldı adam 5k ya hadi aldı diyelim. 7-8 ay sonra aynı parayı aboneliğe verecek bunun neresinde mantık ? neresinde tr fiyatlandırma avantajı? bırak biraderim o dediğin imkansız.
gamepass almadan ucuza birçok oyun alır aga, kafanız mı güzel sizin, xbox çoğu oyunu ucuza satıyor, yeni çıkanlar zaten her yerde aynı fiyatta, aboneliğe şartlanmışsınız siz, kaldı ki insanların sürekli oynadığı oyunlar zaten iki elin parmağını geçmez.

hayatında hiç xbox kullandı mı ya ahahha bana gamepass'in fotosunu atmış yarmaaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gamepass almadan ucuza birçok oyun alır aga, kafanız mı güzel sizin, xbox çoğu oyunu ucuza satıyor, yeni çıkanlar zaten her yerde aynı fiyatta, aboneliğe şartlanmışsınız siz, kaldı ki insanların sürekli oynadığı oyunlar zaten iki elin parmağını geçmez.
agam benim aboneliğe şartlamadık. bu adam hiç mi online bağlantısı olan oyun oynamayacak? cloud save'i olan hikayeli oyunlarda bile bir çoğunda x box gamepass aboneliği istiyor. abonelik olmadan çevrimiçi desteği olan veya cloud'u olan oyunu nasıl oynayacak? bağırtma biraderim bağırtma :D

agam benim aboneliğe şartlamadık. bu adam hiç mi online bağlantısı olan oyun oynamayacak? cloud save'i olan hikayeli oyunlarda bile bir çoğunda x box gamepass aboneliği istiyor. abonelik olmadan çevrimiçi desteği olan veya cloud'u olan oyunu nasıl oynayacak? bağırtma biraderim bağırtma :D
bro cloud save için gamepass gerekmiyor (ps ve nintendo'da gerekiyor, xbox'ta değil), hikayeli oyunlar da aboneliksiz oynanabiliyor. online multiplayer oynayacaksa oyununa göre değişiyor, bu durum zaten playstation için de aynı.

bro cloud save için gamepass gerekmiyor (ps ve nintendo'da gerekiyor, xbox'ta değil), hikayeli oyunlar da aboneliksiz oynanabiliyor. online multiplayer oynayacaksa oyununa göre değişiyor, bu durum zaten playstation için de aynı.
cloud save de gamepass gerekmediğinin bende farkındayım yerel bir oyunda çok oyunculuya geçerken gereken clouddan bahsediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,725
Üyeler
189,916
Son üye
Ramazan540
Geri