Neler Yeni

Xbox One S alınır mı?

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
5600xt li sistemin var gidip xbox mı alıcaksın yazık olur pc si olan insan gidip de xbox almaz ps alır ps4 kutulu oyunları pahalı değil olmadı cihazı kırık yaptırıp uygun bir fiyata onlarca oyun yükletirsin kendinde yapabilirsin internetten ps4 oyunları indirip ps4 e kurup keyfine bakmak exclusive oyunları çok iyidir
Tamam şimdi tak etti doğru diyorsunuz.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Selamlar, aslında ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyordum fakat bilgisayar üzerinden genellikle günlük işlerimi yapıyorum ve sistemim bana fazlasıyla yeterli geliyor. Bu yüzden konsol almayı düşünüyorum. Oyunlara pek para vermek istemiyorum ve gamepass fırsatından yararlanacağım, çok oynamak istediğim bir oyun olursa alacağım. One S sizce nasıl bir tercih olur?

Fiyat : 2699 ₺
Eğer oyuna verecek bütçen yoksa Gamepass senin için çok iyi bir avantaj. 2699TL de iyi bir fiyat. Bence alınabilir.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
şahsen bende 2. el garantili bir one s almayı planlıyorum
benimde pc ödev işlerini görüyor
oyun için gamepass çok mantıklı bence de
bir de çekilişten 6-7 hesap kazandım her birinde oyunlar var ac valhalla odyssey avengers fifa 21 cod cold war vs.
bunları kazanmışken one s almak mantıklı geldi
BENCE AL
ama eğer 2700 bütçen varsa 2. düşünorsan one x bulabilirsin belkş
knk oyunları satıp biraz daha para biriktirip series s alırdım senin yerinde olsam

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Eğer oyuna verecek bütçen yoksa Gamepass senin için çok iyi bir avantaj. 2699TL de iyi bir fiyat. Bence alınabilir.
Şimdi mesajları okudum. Eğer 5600XT gibi güçlü bir ekran kartına sahip bir sisteminiz varsa Xbox almayın. Xbox'da oynayacağınızı PC'de oynarsınız zaten.

O yüzden PS4 daha iyi olur. Şansın oldukça exc oyunları deneyimlersin.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Şimdi mesajları okudum. Eğer 5600XT gibi güçlü bir ekran kartına sahip bir sisteminiz varsa Xbox almayın. Xbox'da oynayacağınızı PC'de oynarsınız zaten.

O yüzden PS4 daha iyi olur. Şansın oldukça exc oyunları deneyimlersin.
Evet evet, vazgeçtim zaten. Alırsam PS4 Pro alıp evdeki 4K televizyonda takılır öbür türlü konsol pek düşünmüyorum. Teşekkürler.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Sadece oyun için alınabilecek bir konsol.
Bence artık o nesil 0 alınmaz o fiyata 2.el de one x bulma ihtimalin var.
Eğer exculusive istiyorsan bildiğim kadarıyla xbox a exculusive çıksa bile bilgisayara geleceği duyurdu diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,040,119
Üyeler
164,965
Son üye
ethanhunt