Arama sonuçları: *

1. BATTLEFIELD

Gitti gidiyor dan game pass alınır mı

E iyi başka bir yerde daha uyguna yoksa alabilirsin.
  2. BATTLEFIELD

Gitti gidiyor dan game pass alınır mı

Hesap olarak mı veriliyor kod mu? Fiyatı iyiyse alınır.
  3. BATTLEFIELD

Xbox series s'te telefon kulaklığı kullanılır mı?

Burada bahsettiği bütün jack girişli kulaklıklar için geçerli diye anladım ben. Ayrıca XBOX için özel bir uyumluluk gerekmiyor diye biliyorum.
  4. BATTLEFIELD

Xbox series s'te telefon kulaklığı kullanılır mı?

https://www.xbox.com/tr-TR/accessories/controllers/xbox-wireless-controller "3,5 mm stereo mikrofonlu kulaklık jakını, uyumlu tüm mikrofonlu kulaklıklarla kullanabilirsiniz."
  5. BATTLEFIELD

Xbox game pass guzel oyunlar nedir Pc

İçinde dolu oyun var. Kendin bakıp beğenebilirsin diye bu linki atmıştım.
  6. BATTLEFIELD

Xbox game pass guzel oyunlar nedir Pc

https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/games# Buradan XBOX GamePass PC içinde yer alan bütün oyunları görebilirsin.
  7. BATTLEFIELD

Xbox gamepass alınır mı

https://forum.donanimarsivi.com/konu/bedava-3-aylik-gamepass-nasil-alinir.454285/ Şu konudan 3 aylık ücretsiz almaya çalışın. Veya 1 aylığına da olsa ücretsiz deneme şansınız varsa deneyin. Daha sonra alıp almama fikri kafanızda daha da netleşir.
  8. BATTLEFIELD

Xbox series s e ekstradan ssd takılabiliyor mu ?

Hatırladığım kadarıyla dahili olarak bir M2 yuvası yok ancak harici bir SSD kullanabilirsiniz.
  9. BATTLEFIELD

Xbox Series S +2kol +1yıllık gamepass 5399 TL

O zaman uygun gibi duruyor çünkü Microsoft garantili olanlar 4000 TL'den fazla gözüküyor.
  10. BATTLEFIELD

Evet hocam ama şu yöntem devam ediyorsa daha ucuza gelir.
  11. BATTLEFIELD

Hocam sırf bu garanti için bu kadar daha fazla vermeye gerek var mı bilmiyorum ama dediğiniz de mantıklı tabii.
  12. BATTLEFIELD

Hayır almayın o fiyata değmez. Series S > 3550 TL İki XBOX Series kolu > 1300 TL GamePass için ise 550 TL vermiş oluyorsunuz. Bir yıllık GamePass Ultimate 540 TL ediyor. GamePass'i ucuza alma yöntemi ile daha ucuza gelir(hala devam ediyor mu bilmiyorum). Bunu almayın bence, hepsini teker teker...
  13. BATTLEFIELD

Xbox Series S HDD Önerisi

Eğer Series S harici depolamaya izin veriyorsa, evet olur. Ama önce bunu araştırmanızı öneririm.
  14. BATTLEFIELD

Xbox Series S HDD Önerisi

Series S'in harici depolama desteği var mı? Bunu iyi araştırın. Sadece özel üretim XBOX depolama birimini kabul ediyor olabilir konsol.
  15. BATTLEFIELD

Xbox series s kolu telefon kablosu ile şarj etme?

Şarj olmaz ancak kolu kabloya bağlı bir şekilde kullanabilirsiniz sanırım. Tam bilgim yok, bu benim tahminim.
  16. BATTLEFIELD

Amazon Almanya'dan Xbox Series s almak

342 Euro 3389 TL yapıyor. Kargo ücreti muhtemelen en fazla 200 TL olur. 2 kolla alındığı için bu fiyat çok karlı.
  17. BATTLEFIELD

Pazartesi günü xbox series s alıcam son aklimda kalan sorular

https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass#join Şu planlardan Ultimate'in ayrıcalıklarına göz atabilirsin. Ultimate'nin en belirgin özelliği Live Gold'u içinde barındırması.
  18. BATTLEFIELD

Pazartesi günü xbox series s alıcam son aklimda kalan sorular

Bu konsolu bu fiyata alacaksan alma. Bir aydan daha kısa bir süre önce bu konsolu Amazon'da kargo ücreti dahil 3500-3600 TL arası bulmuştum. En fazla 3800 TL'ye almaya çalış bu konsolu yoksa para israfı olur.
  19. BATTLEFIELD

Xbox Series S 360gb çok az değil mi?

M2 SSD olayıyla ilgili değil bu. Harici SSD'den bahsediyorum.
  20. BATTLEFIELD

Xbox Series S 360gb çok az değil mi?

Harici SSD desteğinin olup olmadığını araştırın. Yeni jenerasyonda ya Playstation 5 ya da XBOX Series'den birisi harici SSD desteğini vermiyordu ama hangisiydi hatırlamıyorum.
Top Bottom