Neler Yeni

Xbox Series S 360gb çok az değil mi?

Dolwin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yavuz Selim Tekin
Arkadaşlar çıldırcam hep istedigim urunlerde bi eksi oluyor suan bide 3000 tl hafiza genisletmesi Series X al daha iyi 360 gb alan ne ya ben 30 oyun falan oynamak istiyorum silip silip tekrar yuklemek ya da harddiske atip tekrar geri almak zulum bide 30 dk falan suruyormus 100gb oyun harddiskten alma veya tekrar yerleştirme sirf onun icin bile One X tercih edebilirim ne yapmam lazım akıl verin lütfen?

Abi dusunsenize 50 gb desek oyuna alan yetmedi ona at sonra onu oynamak iste digerini at bunu tekrar al ohoo

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Aynı anda ben maksimum 2 oyun oynarım o yüzden 360 değil 250 gb bile yeter. Aynı anda çok oyun oynuyorsan bilemiyorum '/

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Arkadaşlar çıldırcam hep istedigim urunlerde bi eksi oluyor suan bide 3000 TL hafiza genisletmesi Series X al daha iyi 360 gb alan ne ya ben 30 oyun falan oynamak istiyorum silip silip tekrar yuklemek ya da harddiske atip tekrar geri almak zulum bide 30 dk falan suruyormus 100gb oyun harddiskten alma veya tekrar yerleştirme sirf onun icin bile One X tercih edebilirim ne yapmam lazım akıl verin lütfen?

Abi dusunsenize 50 gb desek oyuna alan yetmedi ona at sonra onu oynamak iste digerini at bunu tekrar al ohoo
Bu konsolun de dezavantaji bu malesef.
Ben oyuna başlıyorum komple bitirip siliyorum .

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
deniz berke
muhtamelen yeni oyunlarda depolamada özelleşdirme olacak yani mesela oyunu bölüm bölüm indirip geçtiğin bölümleri oto silerken bir sonraki bölümü indirecek
yada online kımını oynamayacaksan sadece ofline kısmını indirceksin net hızlarıda 5G ile uçacak yani rahat ol

Dolwin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yavuz Selim Tekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
muhtamelen yeni oyunlarda depolamada özelleşdirme olacak yani mesela oyunu bölüm bölüm indirip geçtiğin bölümleri oto silerken bir sonraki bölümü indirecek
yada online kımını oynamayacaksan sadece ofline kısmını indirceksin net hızlarıda 5G ile uçacak yani rahat ol
Doğruysa eyvallah hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harddiske atıp oynanmıyormu taşınabilir
Oynanmiyo next gen oyunlar

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Bilmem
Arkadaşlar çıldırcam hep istedigim urunlerde bi eksi oluyor suan bide 3000 TL hafiza genisletmesi Series X al daha iyi 360 gb alan ne ya ben 30 oyun falan oynamak istiyorum silip silip tekrar yuklemek ya da harddiske atip tekrar geri almak zulum bide 30 dk falan suruyormus 100gb oyun harddiskten alma veya tekrar yerleştirme sirf onun icin bile One X tercih edebilirim ne yapmam lazım akıl verin lütfen?

O ekstra depolama sunan cihazları almak hiç mantıklı değil zaten. Depolama sorununu ya diskli oyunla ya da Harici SSD ile çözülmesi lazım. Series S'in Harici SSD desteğinin olup olmadığını araştırın. Eğer destekliyorsa sorun harici SSD ile çözülebilir.

Dolwin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yavuz Selim Tekin
Bilmem

O ekstra depolama sunan cihazları almak hiç mantıklı değil zaten. Depolama sorununu ya diskli oyunla ya da Harici SSD ile çözülmesi lazım. Series S'in Harici SSD desteğinin olup olmadığını araştırın. Eğer destekliyorsa sorun harici SSD ile çözülebilir.
Aynen keşke olsa oyle bisi bilen varsa soylesin lutfen

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Aynen keşke olsa oyle bisi bilen varsa soylesin lutfen
Harici SSD desteğinin olup olmadığını araştırın. Yeni jenerasyonda ya Playstation 5 ya da XBOX Series'den birisi harici SSD desteğini vermiyordu ama hangisiydi hatırlamıyorum.

Dolwin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yavuz Selim Tekin
Harici SSD desteğinin olup olmadığını araştırın. Yeni jenerasyonda ya Playstation 5 ya da XBOX Series'den birisi harici SSD desteğini vermiyordu ama hangisiydi hatırlamıyorum.
Ps5 e direk m2 ssd takabiliyorsun ozel mozel muhabbeti yok

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR