Arama sonuçları: *

1. Barney Stinson

XBOX SERİES X VS PLAYSTATİON 5

2k 120fps deniyordu diye biliyorum normalde rdr2yi 60fps çalıştırmazmı?
  2. Barney Stinson

Çünkü gamepass dışında ki (gamepass olayı da pek exc. barındırmadığı için aman aman bi durum değil) bir avantajı yok. (xbox series s modeli de avantaj olarak sayılabilir ucuzluğundan dolayı) 1605259796 5400TL ile alacağı pcde 2k oyun oynayamayacak sonuçta eğer pc mevcutsa hiç gerek yok bence...
  3. Barney Stinson

Tam olarak böyle aksi iddia edilemez net. Birde tabii tr şartlarında xbox series s diye bir seçenek var ki mükemmel bir seçenek oluyor kendileri:D 1605258452 Mesela? bende xboxcuyum ama ps5 oyun kalitesi olarak çok daha önde bu nesilde ps5 önde bitirir sonraki nesilde anca oturur xbox exc...
  4. Barney Stinson

Xbox türkiye şartları dışında alınabilecek bir konsol normalde alınacak bir konsol değilki (oyun çeşitliliği olarak) arkadaşın da maddi gücü varsa oyun alacak alsın ps5 kafası rahat takılsın derim ben.
  5. Barney Stinson

Hocam zaten mantıklı şeyler söylüyorlar game pass gibi sizde param var diyorsanız eğer xbox almanın pek bir mantığı yok ben bir oyuna o kadar para veremeyeceğim için xbox alırdım ama eğer gücünüz varsa ve pcniz varsa ki ikiside var anladığım kadarıyla direkmen ps5 alın geçin derim ben...
  6. Barney Stinson

Hocam ağır boş yapıyorsunuz kusura bakmayında zaten ps5 almaya karar vermişsiniz o zaman neden burada soruyorsunuz? konu kilit bi konudur net.
  7. Barney Stinson

O zaman direk ps5 gömün derim, yurt dışından getirildiğinde tahmini fiyatı ne civarlarda oluyor acaba?
  8. Barney Stinson

Eğer bir oyuna sağlam para verebilirim diyorsan ps5, yok ben alırken zorlanıyorum birde bir dünya para veremem diyorsan xbox al geç.
Top Bottom