Neler Yeni

XBOX SERİES X VS PLAYSTATİON 5

haktanugur3

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Dostum kusura bakma konuyla cok alakali degil fakat yurtdisindan getirirken gumrukte falan bir sorun olmuyor mu biliyor musun?
Teyzem var o her sene Türkiyeye geliyor bir tek bu yıl gelmemişti corona yüzünden ama hep geliyor ona aldırıp Türkiyeye geldiğinde ise parasını vermeyi planlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlar kendi malı olduğundan gümrük vergisi olmuyor ve yurt dışında ki fiyatına geliyor ama 4-5 tane getirse gümrüğe takılır.

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
Teyzem var o her sene Türkiyeye geliyor bir tek bu yıl gelmemişti corona yüzünden ama hep geliyor ona aldırıp Türkiyeye geldiğinde ise parasını vermeyi planlıyorum.

Onlar kendi malı olduğundan gümrük vergisi olmuyor ve yurt dışında ki fiyatına geliyor ama 4-5 tane getirse gümrüğe takılır.
mesela yanında getirdi hiç vergi falan eklenmiyo mu
bide getirmesi kolay mı teyzenin başka bir şeyler yapması gerekiyor mu yoksa direk yanında getirebiliyor mu

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
XBOX SERİES X VS PLAYSTATİON 5

Belki 2 sene biriktirip alabilirim alırsam hangisini almam daha mantıklı?
bu paraya masaüstü toplarsın (!) (!) (!) (!) (!) :D

Ekler

• 2020-11-12 (2).png
    2020-11-12 (2).png
    258.7 KB · Hit: 48

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
Kardeşlik mantığını tam bilmiyorum ama indirimle 1-2 sene sonra güzel oyunlar 250 TL'ye geliyor o yüzden God of War gibi oyunları direkt alabilirim öyle 4-5 oyun ile başlarım zaten onlar beni 2-3 ay idare eder sonra yeni oyunlar alırım.
Hocam ağır boş yapıyorsunuz kusura bakmayında zaten ps5 almaya karar vermişsiniz o zaman neden burada soruyorsunuz? konu kilit bi konudur net.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Hocam ağır boş yapıyorsunuz kusura bakmayında zaten ps5 almaya karar vermişsiniz o zaman neden burada soruyorsunuz? konu kilit bi konudur net.
Kilit mi? Soruyorum hangisi daha mantılı diye bana ps5 geliyor ama mantıklı bir şey söylerseler xbox series x alırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
Kilit mi? Soruyorum hangisi daha mantılı diye bana ps5 geliyor ama mantıklı bir şey söylerseler xbox series x alırım.
Hocam zaten mantıklı şeyler söylüyorlar game pass gibi sizde param var diyorsanız eğer xbox almanın pek bir mantığı yok ben bir oyuna o kadar para veremeyeceğim için xbox alırdım ama eğer gücünüz varsa ve pcniz varsa ki ikiside var anladığım kadarıyla direkmen ps5 alın geçin derim ben.

Ama şunu unutmayın yeni oyunları(exc) 200-250TL fiyata indirimde bile almanız pek mümkün gözükmüyor.

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
Hocam zaten mantıklı şeyler söylüyorlar game pass gibi sizde param var diyorsanız eğer xbox almanın pek bir mantığı yok ben bir oyuna o kadar para veremeyeceğim için xbox alırdım ama eğer gücünüz varsa ve pcniz varsa ki ikiside var anladığım kadarıyla direkmen ps5 alın geçin derim ben.
arkadaş ps5 almayı düşünüyormuş ama genede bir sorim belki xbox daha mantıklıdır diye sormuş sonuçta burda ucuz şeyler almıyoruz 8300 tl lik bir şey alıyorsun tabii ki sorması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
arkadaş ps5 almayı düşünüyormuş ama genede bir sorim belki xbox daha mantıklıdır diye sormuş sonuçta burda ucuz şeyler almıyoruz 8300 TL lik bir şey alıyorsun tabii ki sorması lazım
Xbox türkiye şartları dışında alınabilecek bir konsol normalde alınacak bir konsol değilki (oyun çeşitliliği olarak) arkadaşın da maddi gücü varsa oyun alacak alsın ps5 kafası rahat takılsın derim ben.

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
Xbox türkiye şartları dışında alınabilecek bir konsol normalde alınacak bir konsol değilki (oyun çeşitliliği olarak) arkadaşın da maddi gücü varsa oyun alacak alsın ps5 kafası rahat takılsın derim ben.
ben de öyle düşünüyorum.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret