XBOX SERİES X VS PLAYSTATİON 5

Öyle düşünüyorum. Çünkü gamepassde bulunan oyunların çoğu var ve PC kaldırıyor o yüzden PS5 düşünüyorum özel oyunlar ve çok yüksek grafikli oyunlar için.
o zaman kesinlikle ps5 öneririm.

kardeşim herkes artık game pass in PC de olduğunu biliyor söylememe gerek yok.
Kitap oku.
da.PNG

Alıntıladığın mesajlar:
"Biri ek paket, diğeri de grafik paketli eski bir oyun."

Bu mesajın Game Pass'le ne alakası var? Ya zeka geriliğin var ya da mesajlarımı okumuyorsun.

Kitap oku.Alıntıyı görüntüle

Alıntıladığın mesajlar:
"Biri ek paket, diğeri de grafik paketli eski bir oyun."

Bu mesajın Game Pass'le ne alakası var? Ya zeka geriliğin var ya da mesajlarımı okumuyorsun.
ben orda senin başka bir cevabına cevap veriyorum yanlışlıkla buna cevap vermişim
bu arada sen kimsin de bana kitap oku diyorsun aklın olsa zaten adama xbox önermezsin

Bu PC normal oyunlarını kaldırdığından Playstation 5 alıp. Spider Man, God of War filan oynamak istiyorum. Bu arada konsolları yurt dışından getirteceğim o yüzden ucuza gelecek.
Dostum kusura bakma konuyla cok alakali degil fakat yurtdisindan getirirken gumrukte falan bir sorun olmuyor mu biliyor musun?

Bak şimdi :

Ps5:
- Çok iyi bir controller
- Exclusive Oyunlar
Xbox Series X
- Game Pass
- Biraz daha güçlü

Eğer birini seçmem gerekseydi ve oyunlara 500 - 600 tl verecek param olsaydı PS 5 alırdım. God of War , Spiderman falan var yani. Ama oyunlara 500 tl veremeyeceksem Xbox daha mantıklı gibi.

Bak şimdi :

Ps5:
- Çok iyi bir controller
- Exclusive Oyunlar
Xbox Series X
- Game Pass
- Biraz daha güçlü

Eğer birini seçmem gerekseydi ve oyunlara 500 - 600 TL verecek param olsaydı PS 5 alırdım. God of War , Spiderman falan var yani. Ama oyunlara 500 TL veremeyeceksem Xbox daha mantıklı gibi.
ama arkadaşın pc si olduğu için game pass i pc dede kullanabilir bu yüzden xbox tek iyi olduğu yön biraz daha güçlü olması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,098
Üyeler
189,553
Son üye
mosta13
Geri