Arama sonuçları: *

• Users: Cavuskerem
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. C

Xbox series s kaça satılır?

dediğimi anlamadınız sanırım dediklerimi harici satınca zaten dediğiniz fiyat oluyor
  2. C

Alan kişiler ek ssd ve kolu pek umursamıyor genel olarak bilgisayar satarken de o şekilde , series s 8 - 8.5 olabilir diğerlerinin fiyatı normal o fiyatlara gider
  3. C

Ek kol ve ssdyi ayrı satmak daha mantıklı her türlü
  4. C

600 Liraya Gta 5 aldım hata mı ettim?

iade et , xboxta oyunlar zaten çok ucuz gta 5 niye o kadar pahalı
  5. C

Xbox mı Ps5 mi alınır?

Pc varken neden konsol alma ihtiyacı duyuyosun , illa alcaksan da xbox pcnin aynısı ben olsam ps5 alırdım
  6. C

1.5 k ya Xbox için kol

2. el 9. nesil veya bütçe arttırıp 0 xbox kolu almak en mantıklısı xbox kolu hariç kabul ediyorsa bu ürün de güzel ...
  7. C

Şu Zamanda İndirimde Witcher 3 Alınır Mı?

dlcleri de almayı unutma
  8. C

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

Eyvallah hocam şey tedirginliği de vardı xbox tr garantili satılıyordu fakat psler hep ithalatçı garantiliydi konu yardımcı olur bu konuda
  9. C

Xbox Series X'imi satmalı mıyım?

Sen 18.5 a koy ilana teklife göre değerlendirirsin o mantıkla bakınca hazır sistemlerde de mağaza garantili uyguna satıyorlar ama alan kişi yine şahıstan almayı tercih ediyor bence mantıklı olan da bu
  10. C

Aynen öyle oldu biraz , ama yine de kablo monitör derdi yok konsolda oyun oynamak zevkli benim satma gibi bir düşüncem yok yine bir şeklilde eğlenceli oynanıyor ve memnunuz tabi gow ragnarok ve demon souls olsa fena olmazdı ama yapacak bir şey yok :)
  11. C

Yok okudum bilerek aldım zaten :D abime alındığı için pc yakınlığından dolayı özellikle aldık mecbur
  12. C

Bu arada size de danışıp abime xbox veya ps alcaktım , ps in konsol açısından daha mantıklı olduğunu bilsem de pc alışkanlığımız olduğu için xbox series x tercih ettik ve sandığımız haricinde hiçbir + sı yok , o bütçede alınabilcek pc den bile düşük bir cihaz ve hiçbir oyun + sı yok kendim...
  13. C

Kod verildi mi ne oldu bu olay :D
  14. C

Sizce Xbox 9. Nesil gamepad alınır mı?

Xbox gamepad alınır , fakat şöyle bir sıkıntı var ben de aldım fakat forza hariç hikayeli oyuınlarda alışık olmadığım için kontrol etmeyi beceremiyorum klavye mouse daha zevkli geliyor geçmişte alışkanlığın yoksa sende de böyle bir sıkıntı olabilir
  15. C

XBOX SERİES X Mİ PS 5 Mİ ALMALIYIM ?

Hocam tanıdığa alacaktık zaten garanti işi biraz kafasını kurcaladı itopyadan da Tr garantili 22kya denk gelince tercihini xboxtan yana kullandı
  16. C

Türkiye garantili ps5 nerden alabilirim en uygun güvenilir olarak bide ssd mi lazımdı sanki ps için
  17. C

Tr garantili bişey olsun istiyorum özellikle ps5 bakındım da adam akıllı satan bir yer bulamadım itopyada series x 22k fiyatı da fena gelmedi şu an 1699293596 Ciddi mi neden
  18. C

Tanıdık için , bilgisayar gfnow hepsini denedi konsolu da denemek istiyor
  19. C

Konsol almam gerekiyor xbox series x mi ps 5 mi almalıyım exclusive oyunları hariç + ları - leri nelerdir Birde ithalatçı ve türkiye garantilinin farkı nedir örneğin amazondan xbox kolu alan arkadaşların muhtemelen ithalatçı garantili almalarına rağmen siteye ürün kodunu girdiklerinde 2 - 3 yıl...
Top Bottom