Neler Yeni

Sizce Xbox 9. Nesil gamepad alınır mı?

pngn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer
Merhaba biliyorum soracağım soru biraz keyif meselesi ama yinede kullananlar cevap verebilir diye düşündüm soruya geçiyorum yeni bir gaming laptop alıyorum rdr gibi oyunlarda Xbox gamepad güzel olur diye düşünmüştüm sizce rdr gamepad ile mi oynanır klavye ile mi veya gamepad alsam hangi oyunlarda klavyeye göre daha iyi olur alayım mı değer mi zevkli olur mu?

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet
Ben rdr yi ve çoğu oyunu dualsense ile oynuyorum oğlum da aynı şekil ve çok memnunum yıllardan beri PlayStation kontrolleri kullanıyorum bilgisayardan Xbox kontroller de var amazon'dan aldım forza'yı Xbox ve PlayStation kontrolleri ile denedim kesinlikle ve kesinlikle her ikisinin de artısı var yalnız malum Xbox kontroller tam uyumlu ama dualsense daha konforlu bence

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Emre taşçı
Çoğu hikaye oyunu gamepad ile daha fazla zevk verir muhtemelen fakat rdr'de klavye tercih eden daha çok gördüm.

yasinsuer

80+ Bronze
Merhaba biliyorum soracağım soru biraz keyif meselesi ama yinede kullananlar cevap verebilir diye düşündüm soruya geçiyorum yeni bir gaming laptop alıyorum rdr gibi oyunlarda Xbox gamepad güzel olur diye düşünmüştüm sizce rdr gamepad ile mi oynanır klavye ile mi veya gamepad alsam hangi oyunlarda klavyeye göre daha iyi olur alayım mı değer mi zevkli olur mu?
ben xbox one s gamepadi ile kullanıyorum pc de harika. Macera aramaya gerek yok.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben xbox one s gamepadi ile kullanıyorum pc de harika. Macera aramaya gerek yok.
8. Nesil işte

pngn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben rdr yi ve çoğu oyunu dualsense ile oynuyorum oğlum da aynı şekil ve çok memnunum yıllardan beri PlayStation kontrolleri kullanıyorum bilgisayardan Xbox kontroller de var amazon'dan aldım forza'yı Xbox ve PlayStation kontrolleri ile denedim kesinlikle ve kesinlikle her ikisinin de artısı var yalnız malum Xbox kontroller tam uyumlu ama dualsense daha konforlu bence
Merhaba hocam çok sağolun öncelikle acaba rdr oynarken ani tepkilerde fightl vb durumlarda zor olmuyor mu rdr gibi bir oyunda gamepad ve başka hangi oyunlarda tercihinizdir hem Xbox hem ps gamepad denediginizi söylediniz nede dualsense daha iyi sizce dualsense mı alayım

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,798
İsim
Kerem Çavuş
Xbox gamepad alınır , fakat şöyle bir sıkıntı var ben de aldım fakat forza hariç hikayeli oyuınlarda alışık olmadığım için kontrol etmeyi beceremiyorum klavye mouse daha zevkli geliyor geçmişte alışkanlığın yoksa sende de böyle bir sıkıntı olabilir

Kafaya koyarsan gamepad ile oynamayı öğrenirsin. Bende xbox aldım ve gamepad ile oynamamıştım bu tarz hikaye oyunlarını ama artık biraz biraz oynayabilirim. Klavye ve mouseden daha zevkli bence. En büyük artısı arkana yaslanarak oynayabiliyorsun. Xbox 9. Nesil kontrolcü sahibiyim

YazılımKafa

80+ Gold
Ben gamepad ile god of war, sniper elite 5, star wars jedi fallen order ve forza oynadım
Çünkü bunlar gamepad e alışkın olmayan kişilerin oynayabileceği oyunlar. Rdr de zor bence. Ben denedim nişan almakta zorlandım. Bence rdr klavye ile oynanır

pngn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer
Ben gamepad ile god of war, sniper elite 5, star wars jedi fallen order ve forza oynadım
Çünkü bunlar gamepad e alışkın olmayan kişilerin oynayabileceği oyunlar. Rdr de zor bence. Ben denedim nişan almakta zorlandım. Bence rdr klavye ile oynanır
Çok sağolun hocam Xbox mı kullandınız PS mi

YazılımKafa

80+ Gold
Çok sağolun hocam Xbox mı kullandınız PS mi
Dualsense kullanıyorum. Hissiyatı falan çok güzel. Özellikle god of war dan çok keyif aldım gamepad ile

pngn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer
Dualsense kullanıyorum. Hissiyatı falan çok güzel. Özellikle god of war dan çok keyif aldım gamepad ile
Çok sağolun hocam son bir sorum daha olacak nereden aldınız gamepad i ben trendyola ve hepsiburadaya pek guvenemedim gamepad konusunda

YazılımKafa

80+ Gold
Çok sağolun hocam son bir sorum daha olacak nereden aldınız gamepad i ben trendyola ve hepsiburadaya pek guvenemedim gamepad konusunda
Arçelikten aldım tam 1 sene önce. O zamanlar normal fiyatı 1350 olduğu halde piyasa da 1800-1900 lerden satılıyordu. 2 ay bekledim 1350 olmasını. Akakçe den fiyat alarmı falan yaptım ve 1350 olduğu gibi aldım. Kısaca sabrım ve bilgim sonucunda istediğim oldu. Trendyol ve hepsiburada konusunda da satıcı önemli. Ben de bilmediğim satıcıdan almıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,059,120
Üyeler
168,239
Son üye
witness1