Neler Yeni

Sizce Xbox 9. Nesil gamepad alınır mı?

pngn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer
Arçelikten aldım tam 1 sene önce. O zamanlar normal fiyatı 1350 olduğu halde piyasa da 1800-1900 lerden satılıyordu. 2 ay bekledim 1350 olmasını. Akakçe den fiyat alarmı falan yaptım ve 1350 olduğu gibi aldım. Kısaca sabrım ve bilgim sonucunda istediğim oldu. Trendyol ve hepsiburada konusunda da satıcı önemli. Ben de bilmediğim satıcıdan almıyorum
Teşekkürler hocam klasik dualsense den bahsediyoruz değil mi edge falan değil

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet
Merhaba hocam çok sağolun öncelikle acaba rdr oynarken ani tepkilerde fightl vb durumlarda zor olmuyor mu rdr gibi bir oyunda gamepad ve başka hangi oyunlarda tercihinizdir hem Xbox hem ps gamepad denediginizi söylediniz nede dualsense daha iyi sizce dualsense mı alayım
Tabii ki ben de klavye oyuncusuyum ama gamepad'le az önceki arkadaşın dediği gibi arkana yaslanıp oynamak daha güzel oluyor rdr gerçekten zor nişan almak çoğu görevi %100 bitiremiyorum ama yine de zevkli dediğim gibi Dualsees konforludur

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
Dualsense kullanıyorum. Hissiyatı falan çok güzel. Özellikle god of war dan çok keyif aldım gamepad ile
Dualsense şarjınız bilgisayarda kullanırken ne kadar gidiyor hocam ben de bir tane getirttirdim Almanya’dan ama 4.5 saat civarı gidiyor çok anlamsız geldi acaba sorunlu falan mı benimki

YazılımKafa

80+ Silver

pngn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer
Tabii ki ben de klavye oyuncusuyum ama gamepad'le az önceki arkadaşın dediği gibi arkana yaslanıp oynamak daha güzel oluyor rdr gerçekten zor nişan almak çoğu görevi %100 bitiremiyorum ama yine de zevkli dediğim gibi Dualsees konforludur
Sağolun hocam memnunsanız bende alayım bari iyi akşamlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet standart olan
Teşekkürler hocam siz memnunsanız bende alayım bari iyi akşamlar

YazılımKafa

80+ Silver
Dualsense şarjınız bilgisayarda kullanırken ne kadar gidiyor hocam ben de bir tane getirttirdim Almanya’dan ama 4.5 saat civarı gidiyor çok anlamsız geldi acaba sorunlu falan mı benimki
Bir süredir fazla kullanmadım. O yüzden emin değilim ama 5-6 saat sürüyor diye hatırlıyorum

Sağolun hocam memnunsanız bende alayım bari iyi akşamlar

Teşekkürler hocam siz memnunsanız bende alayım bari iyi akşamlar
Pc de xbox uyumluluk açısından daha iyi. Dualsense ile bazı oyunlarda sıkıntı olabiliyor. Çoğu oyunda uygulama ile girmen gerekiyor. Böyle şeyleri dert etmiyorsan al.

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
Hocam sizin kaç saat dayaniyor dualsense pc kullanımında acaba

mdasdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Mehmet dasdemir
Normalde PS ciyim ama x box daha bı çekici geliyo nedense onu aldım . Dual çakma vardı hb da aldım iptal ettim siparişi

pngn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer
Bir süredir fazla kullanmadım. O yüzden emin değilim ama 5-6 saat sürüyor diye hatırlıyorum

Pc de xbox uyumluluk açısından daha iyi. Dualsense ile bazı oyunlarda sıkıntı olabiliyor. Çoğu oyunda uygulama ile girmen gerekiyor. Böyle şeyleri dert etmiyorsan al.
Ne gibi sıkıntılar oluyor tam anlayamadim hocam ona göre alayım rica etsem anlatabilir misiniz

Hocam sıkıntıyı tam olarak anlayamadım biraz daha anlatabilir misiniz rica etsem?

Son düzenleme:

YazılımKafa

80+ Silver
Ne gibi sıkıntılar oluyor tam anlayamadim hocam ona göre alayım rica etsem anlatabilir misiniz

Hocam sıkıntıyı tam olarak anlayamadım biraz daha anlatabilir misiniz rica etsem?
Çoğu oyunu oynamak için Dualsense X ya da Ds4 gibi uygulamalar gerekiyor. Onun dışında nadir problemler oluyor ama yazılım güncellemeleri ile çözüldü denebilir. Xbox Microsoft ürünü olduğu için her oyunda tak çalıştır mantığı hiç ayar yapmadan oynarsın. Xbox pilli, Dualsense bataryalı. Dualsense in tuşları daha yumuşak , daha konforlu. İlk aklıma gelen bunlar. Ben normalde mac kullandığım için Windows kısmındaki ufak sorunları hatırlamıyorum şuan. Ara tatilde vs kendi evime gittiğimde Windows bilgisayar kullanıyorum. Aklıma yine bir şey gelirse yazarım dostum

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156