Sizce Xbox 9. Nesil gamepad alınır mı?

Arçelikten aldım tam 1 sene önce. O zamanlar normal fiyatı 1350 olduğu halde piyasa da 1800-1900 lerden satılıyordu. 2 ay bekledim 1350 olmasını. Akakçe den fiyat alarmı falan yaptım ve 1350 olduğu gibi aldım. Kısaca sabrım ve bilgim sonucunda istediğim oldu. Trendyol ve hepsiburada konusunda da satıcı önemli. Ben de bilmediğim satıcıdan almıyorum
Teşekkürler hocam klasik dualsense den bahsediyoruz değil mi edge falan değil

Merhaba hocam çok sağolun öncelikle acaba rdr oynarken ani tepkilerde fightl vb durumlarda zor olmuyor mu rdr gibi bir oyunda gamepad ve başka hangi oyunlarda tercihinizdir hem Xbox hem ps gamepad denediginizi söylediniz nede dualsense daha iyi sizce dualsense mı alayım
Tabii ki ben de klavye oyuncusuyum ama gamepad'le az önceki arkadaşın dediği gibi arkana yaslanıp oynamak daha güzel oluyor rdr gerçekten zor nişan almak çoğu görevi %100 bitiremiyorum ama yine de zevkli dediğim gibi Dualsees konforludur

Dualsense kullanıyorum. Hissiyatı falan çok güzel. Özellikle god of war dan çok keyif aldım gamepad ile
Dualsense şarjınız bilgisayarda kullanırken ne kadar gidiyor hocam ben de bir tane getirttirdim Almanya’dan ama 4.5 saat civarı gidiyor çok anlamsız geldi acaba sorunlu falan mı benimki

Tabii ki ben de klavye oyuncusuyum ama gamepad'le az önceki arkadaşın dediği gibi arkana yaslanıp oynamak daha güzel oluyor rdr gerçekten zor nişan almak çoğu görevi %100 bitiremiyorum ama yine de zevkli dediğim gibi Dualsees konforludur
Sağolun hocam memnunsanız bende alayım bari iyi akşamlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet standart olan
Teşekkürler hocam siz memnunsanız bende alayım bari iyi akşamlar

Dualsense şarjınız bilgisayarda kullanırken ne kadar gidiyor hocam ben de bir tane getirttirdim Almanya’dan ama 4.5 saat civarı gidiyor çok anlamsız geldi acaba sorunlu falan mı benimki
Bir süredir fazla kullanmadım. O yüzden emin değilim ama 5-6 saat sürüyor diye hatırlıyorum

Sağolun hocam memnunsanız bende alayım bari iyi akşamlar

Teşekkürler hocam siz memnunsanız bende alayım bari iyi akşamlar
Pc de xbox uyumluluk açısından daha iyi. Dualsense ile bazı oyunlarda sıkıntı olabiliyor. Çoğu oyunda uygulama ile girmen gerekiyor. Böyle şeyleri dert etmiyorsan al.

Hocam sizin kaç saat dayaniyor dualsense pc kullanımında acaba

Normalde PS ciyim ama x box daha bı çekici geliyo nedense onu aldım . Dual çakma vardı hb da aldım iptal ettim siparişi

Bir süredir fazla kullanmadım. O yüzden emin değilim ama 5-6 saat sürüyor diye hatırlıyorum

Pc de xbox uyumluluk açısından daha iyi. Dualsense ile bazı oyunlarda sıkıntı olabiliyor. Çoğu oyunda uygulama ile girmen gerekiyor. Böyle şeyleri dert etmiyorsan al.
Ne gibi sıkıntılar oluyor tam anlayamadim hocam ona göre alayım rica etsem anlatabilir misiniz

Hocam sıkıntıyı tam olarak anlayamadım biraz daha anlatabilir misiniz rica etsem?

Son düzenleme:
Ne gibi sıkıntılar oluyor tam anlayamadim hocam ona göre alayım rica etsem anlatabilir misiniz

Hocam sıkıntıyı tam olarak anlayamadım biraz daha anlatabilir misiniz rica etsem?
Çoğu oyunu oynamak için Dualsense X ya da Ds4 gibi uygulamalar gerekiyor. Onun dışında nadir problemler oluyor ama yazılım güncellemeleri ile çözüldü denebilir. Xbox Microsoft ürünü olduğu için her oyunda tak çalıştır mantığı hiç ayar yapmadan oynarsın. Xbox pilli, Dualsense bataryalı. Dualsense in tuşları daha yumuşak , daha konforlu. İlk aklıma gelen bunlar. Ben normalde mac kullandığım için Windows kısmındaki ufak sorunları hatırlamıyorum şuan. Ara tatilde vs kendi evime gittiğimde Windows bilgisayar kullanıyorum. Aklıma yine bir şey gelirse yazarım dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,267
Üyeler
183,811
Son üye
justali66
Geri